Jak w temacie, sprzedam przygody za monety: - 1x - Bagienna Wiedźma - 1x - Mroczni Kapłani Oferty proszę wysyłać w grze. Pozdrawiam
SPRZEDAM jak w temacie, oferty za monety w grze. pozdrawiam
sprzedam po 400gold za 1szt---mozliwa zaplata w granicie, do sprzedania 10 aktow domow
sprzedam 10 000tys koni--za 1500 granitu i 2000golda
mam do sprzedania doladowania kopalni wegla 3 razy 2000,,1 raz 6000 3 razy kopalnie zlota po 500:cool:
Jak w tytule sprzedam okradać bogatych x3 i zdrajców x2. Każda przygoda w cenie 100 złota(możliwa negocjacja) Jest możliwość wymiany w/w przygód na...
Sprzedam przygody jak w temacie. Pisac oferty w grze. TYLKO POWAZNE OFERTY W ZLOTYCH MONETACH!
Witam Serdecznie :) kupię przygody: wyspa piratów i bagienna wiedźma :) nik w grze: brundel Pozdrawiam :)
Okradać Bogatych --- 150 --- Wyspa Piratów --- 180 --- Na Końskim Grzbiecie --- 150 --- Płace w granicie lub monetach.
jak w temacie :) jestem dostępny w grze :) nik "brundel"
jw . Szept albo wiadomości w grze. Sprzedam Wiktora
Witam, jak w temacie kupię za złoto lub surowce :) dzięki i pozdrawiam. Istnieje możliwość wymiany na "Zdrajcy"
przygody Sprzedam przygody za surowce Bagienna wiedźma x 2 Mroczni kapłani x 4
bede dostepny w grze
Jak w tytule - kupię przygodę Mroczni Kapłani Najchętniej tanio ;) Kontakt poprzez wiadomość w grze (z szeptu nie korzystam bo skopany)
SPRZEDAM zdrajcy (5) na końskim grzbiecie (2) bagienna wiedźma (7) matczyna miłość (3) okradać bogatych (3) Dzieci sawanny (5) starzy...
Mam do zaoferowania przygody na sprzedaż: Zdrajcy (1) po 125 sztuk złota Oferty przesyłać w grze. Miłych Zakupów.
Nieaktualne
pisac w grze :)
Sprzedam surowce w duuużych ilościach: - węgiel - marmur - ruda miedzi - deski liściaste (tych tylko dużo) Potrzebuję: - złote monety -...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.