Za monety (400 - do negocjacji) - oferty proszę składać w grze.
Kupie za monety , czekam na oferty SPRZEDAM: Bagienna wiedźma - 50 monet, Dzieci sawanny - 200 monet, Zdrajcy - 50 monet
Sprzedam: Bagienną Wiedźmę Cena 150 zł SPRZEDANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oferuję: 300 desek za 400 drewna 200 drewna za 400 desek zarówno iglaki jak i liściaste zapraszam do stałej współpracy, nick - DrStein
Witam,sprzedam przygodę Wyspa Piratów za 180g,deski egzotyczne lub granit.Oferty prosze kierowac bezpośrednio w grze
Witam mam do oddania kod główny z pudełkowej wersji gry za monety chętnych zapraszam na pw lub szept. Kod zawiera 500 klejnotów, silos, młyn wodny,...
po 200 zlota za sztuke: - bagienna wiedzma - zdrajcy - mroczni kaplani - okradac bogatych
sprzedam Dzieci sawanny 15 map lub 50 monet Bagienna wiedźma 25 map lub 60 monet Zdrajcy 30 map lub 95 monet Banici 40 map lub 120 monet na...
Jak w temacie kupię przygodę "Zdrajcy" PZDR
Witam, tak, dobrze widzicie, to nie jest żart. Sprzedaje przygody wielkanocne kupione kiedyś w sklepie. Nie nadają się do spożycia, wyłącznie w...
Nieaktualne juz.
Witam :) mam do sprzedania przygodę zdrajcy za 190 monet :)
Witam mam do sprzedania przygodę mroczni kapłani :) nik w grze: brundel chętnych zapraszam :)
Wyspa piratów nieaktualne Dzieci Sawanny 80 monet lub 150 granitu Okradać bogatych 150 monet lub 280 granitu Na końskim grzbiebie 190...
Jak w temacie sprzedaje Węgiel i Zboże za 15 Monet Proszę pisać PW w grze Nick Porik
Mam do sprzedania kilka przygód min. Bagienna wiedźma, Mroczni Kapłani, Zdrajcy, Na końskim grzbiecie. Zainteresowanych proszę o kontakt w grze,...
3x zdrajcy 45 monet/sztuka można pisać pm na forum bądź w grze pm/szept pozdrawiam
1. Sprzedam przygody za fragmenty map : zdrajcy, bagienna wiedzma, wyspa piratów, zakazane eksperymenty, dzieci sawanny, na konskim grzbiecie, i...
Witam! Kupię nast. przygody: "Zdrajcy" lub "Wyspa Piratów" Kontakt na forum priv lub w grze szept/mail NIEAKTUALNE
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.