Oglaszam licytacje przygody WIKTOR PODSTEPNY Tutaj poradnik i wszystko o przygodzie...
Jeżeli masz przygodę Wiktor Podstępny i chciałbyś z niej dostać lota beż żadnej straty w wojsku chętnie ją zrobię za Ciebie w zamian za przygodę i 4k...
Kupie 10-15 rezydencji za 280 monet/szt i 2 geologow za 800 monet/szt
mam na wymianę: 2x dzieci sawanny 2x wyspa piratow 1x zdrajcy nik w grze brundel
jak w temacie przygoda zdrajcy za 30 monet mam 2 sztuki 1 szt mroczni kapłani za 50 monet pisac w grze dogadamy sie
zdrajcy (x9) - 90 monet matczyna miłość (x1) - 90 monet bagienna wiedźma (x8) - 70 monet banici (x1) - 120 monet mroczni kapłani (x8) - 130 monet...
Sprzedam przygodę Wyspa piratów za 200 monet.:D
prosze o oferty
Cena 1,2k monet. Koniec jutro bądź pojutrze. 2 wolne miejsca. Oferty prosze wysyłać na Prywatną wiadomość w grze.
- bagienna wiedzma - 70 - zdrajcy - 90 - mroczni kaplani - 130 - wiktor podstepny - 400 - dzieci sawanny - 300 - czarni rycerze - 800 -...
Post do skasowania, Koko koko euro spoko Zioło kręci mnie wysoko Piszę posta na złym świecie Może mnie nie ukarzecie
Sprzedam Dzieci sawanny 15 map lub 50 monet Bagienna wiedźma 25 map lub 60 monet Zdrajcy 30 map lub 95 monet Banici 40 map lub 120 monet na...
nik w grze brundel
Jak w temacie - sprzedam przygody Wyspa Piratów oraz Na końskim grzbiecie - każda za 200 szt. monet lub broń (miecze z żelaza, stali, długie łuki)....
Jak w temacie. U mnie zostal jeden atak do zrobienia (18 według...
Witam, nazbierało mi się kilka przygód: 2x wiktor podstępny - 450 monet /sztuka 2x dzieci sawanny - 40 monet /sztuka 2x mroczni kapłani - 150...
Matczyna Miłość Zakazane Eksperymenty Oczywiście za Monety Oferty kierować na PW tu lub w grze.
Sprzedam przygodę zdrajcy za 100 monet. Kontakt w grze
1. Czarni rycerze 2. Zakazane eksperymenty 3. Matczyna miłość 4. Dzieci Sawanny x 2 5. Na końskim Grzbiecie x 3 Kontakt w grze.
jak w temacie: Zdrajcy - nieaktualne chwilowo (kupiłe) Wyspa - cena do uzgodnienia kontakt w grze, lub PW
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.