Sprzedam kusze,no i mogę także sprzedaż mrocznych kapłanów, wiedźmy zdrajców piratów. Proszę nadsyłać pw TYLKO z ofertami:)
sprzedam przygode dzieci sawanny i bagienna wiedzma za monety... PILNE... czekam na wiadomosci
Drogo sprzedam przygodę Bagienna Wiedźma - 150 złotych monet bądź 30 piłek. Można próbować się negocjować.
Zakupie 2500 kusz. Oferty prosze na PW.
witam mam na sprzedaż mecze 1-6 poziom zaawansowany mecze zakupuje u kupca za 100 monet a sprzedam za 125 jakby ktos chciał rozegrac powtórkę...
Sprzedam przygody: Bagienna Wiedźma - 50g lub 10 piłek Wyspa piratów - 60g lub 12 piłek Zdrajcy - 65g lub 13 piłek Banici - 75g lub 15 piłek...
Mam do sprzedania 2 przygody "zdrajcy" po 20 g albo 10 pilek prosze o odzew w grze :)
cena 400 monet
Zdrajcy 7 piłek Banici 20 piłek dzieci sawanny 5 piłek Na końskim grzbiecie 25 piłek...
PILNE!!! sprzedam przygody: "mroczni kampanii" i "bagienna wiedźma" za np.: miecze z brązu i chleb. czekam na kontakt i propozycje na priw.
zdrajcy x2 - 15 monet mroczni x2 - 25 monet pisac w grze
za zloto: Bagienna wiedzma - 25 zdrajcy - 15 mroczni kaplani - 25 na konskim grzbiecie - 120 okradac bogatych - 120 wyspa piratow - 130
cena 420monet
Witam :) Jak w temacie nik w grze brundel
Zdrajcy 40g bagienna 30g mroczni kapłani 100
Sprzedam przygody: - Bagienna wiedzma - 30 monet - Mroczni kaplani - 150 monet - Wyspa piratow - 180 monet Oferty na priva w grze,
Szept.
Sprzedam przygodę Mroczni Kapłani czekam na priw..
Do sprzedania Czarni Rycerze - cena 1,500 monet Kontakt w grze
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.