PILNE sprzedam przygody: bagienna wiedzma, dzieci sawanny i wyspa piratow za monety albo piłki. czekam na propozycje...
oferuję 150 złota lub 35 piłek za mecz
Wszystkie wymienione przygody sprzedam po 100 monet, albo 25 piłek dodatkowo: 20 000 wody- 40 piłek/160 monet 10 000 napitku -80 piłek/320 monet...
Witam mam do sprzedania przygody podane w tytule, osoby zainteresowane prosze o kontakt w grze sprzedaz za pilki (20 pilek) ,zloto ( 80złota)...
Witam! Mam do sprzedania klika przygód: - Zdrajcy x2 - Wyspa piratów x1 - Bagienna wiedźma x2 - Mroczni kapłani x2 Jedna przygoda kosztuje...
Wyspa Piratów Zdrajcy Mroczni Kapłani Okradać Bogatych Dzieci Sawanny Bagienna Wiedźma Na końskim grzbiecie Można kupować pojedynczo lub...
Mam do sprzedania mrocznych kaplanow x2 plus wyspe piratow x2 Oferty prosze kierowac w formie wiadomosci w grze
Witam Kupię slilos. SzymaneK
Stan na dzień : 2012-06-17 Zdrajcy (2) Okradać bogatych (1) Bagienna wiedźma (4) Na końskim grzbiecie (5) Mroczni kapłani (5 ) Banici (1) ...
Sorry za błąd. Wątek do usunięcia
Za 30 piłek.
różne przygody na sprzedaż, codziennie nowa dostawa :p w tej chwili między innymi: -wiktor podstępny -banici -zdrajcy -bagienna wiedźma ...
wyspa piratow 120g zdrajcy 20g dzieci sawanny 10 mroczni kaplani 70
Sprzedam przygody "zdrajcy", "wiktor podstępny", "okradać bogatych" za monety lub piłki. za każdą przygodę 100 monet lub 20 piłek. proszę o...
Nie musisz za koszmarne ilości desek i granitu budować tych budynków. Daj mi towar na kusze albo na tytan, aj za niewielką opłatą 25 monet dziennie...
ma ktoś do sprzedania mecz otwarcia czyli ten 1
Kupię jak w temacie Silos i Młyn wody. Najchętniej za surowce, ale propozycje za złoto i piłki też rozważę.
Czekam na propozycje zamiany silosa na surowce EDIT: Przerzucam sie na odpowiedni dział ;) Pls o zamkniecie wątku
do usuniecia
Sprzedam egzotyczne deski, lub zamienię na granit. Oferty na PW Pozdrawiam
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.