a więc jak w temacie sprzedam: 1x zdrajcy - 20 monet 2x mroczni kapłani - 40 monet 1x matczyna miłość - 90 monet pisać tutaj lub w grze nick...
Sprzedam przygodę bagienna wiedźma czekam na oferty
Poszukuję przygody Dzieci sawanny
Nieaktualne
Witam. Mam do sprzedania 4 przygody "Na końskim grzbiecie". Zainteresowanych kupnem proszę o dodanie do znajomych użytkownika adida i wiadomość....
W zamian oferuje:Mroczni kaplani,zdrajcy,bagienna wiedzma,wyspa piratow,banici,na konskim grzbiecie
Sprzedam Dzieci sawanny 100 monet! Zapraszam?
Bardzo proszę o sprezentowanie mi 5 rezydencji moja wdzięczność będzie wyrażona w monetach kontakt w grze.
Witam :) Chętnię zakupię przygody z eventu piłkarskiego. Oferty do negocjacji!!! Pozdrawiam
Sprzedam Wyspa piratów x 5 1 szt. 50 monet nick: Pretorianka
Witam sprzedam przygody 3x Wyspa Piratów 2 x Bagienna Wiedźma oferty na maila MoniMonia
witam mam do opchnięcia dwie przygody: "dzieci sawanny" i " zakazane eksperymenty" oferty kupna proszę kierować do micrybak. jutro wieczorem...
1.Wyspa Piratów x2 sprzedane 2.Mroczni Kapłani x4 sprzedane 3.Bagienna Wiedźma x2 nick Shara
Nie masz co zrobić z swoimi przygodami? Są dla ciebie za trudne? Oferuję kupno każdej przygody za cene do uzgodnienia! Jedyne co musisz zrobić to...
Wynajmę budynek 'Płatnerz kusz' za 24monety/doba. Ty dostarczasz półprodukty i rzucasz (lub nie Twoja wola) buffy. Oczywiście zgarniasz całą...
Kupię Wyspę Piratów. Cena 40 monet. Skup automatyczny - nie musisz pisać "hej, hello", wysyłasz prośbę o dodanie do znajomych do Lukasz83, ja...
cena przygody 250 monet. zapraszam
wyspa piratow
na inna o podobnej trudnosci...
Kupie każdą ilość przygód wikingów i Czarnych rycerzy oraz mapy Sprzedam Okradać bogatych, wiktora , wiedzme , zdrajcy, banici, zakazane...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.