Czy da się na forum zrobić zwykłe lajkowanie tematów i poszczególnych wpisów? tak jest na wielu portalach pod artykułami. ktoś napisze komentarz,...
Witam Mam pomysł aby wprowadzić dodatkowy "prywatny" czat, taki "szept wieloosobowy" na który można by zapraszać znajomych i porozmawiać na...
Co sądzicie o tym, żeby do każdego tematu - wątku na forum była możliwość doczepienia ankiety?
Temat jest bezpośrednią kontynuacją ***WĄTKU*** (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/43951-Zmiana-rangi-Community-Manager), który niestety...
Komu dałbyś/dałabyś cukierka z okazji dnia dziecka ...
Witam. Jako, że gram w TSO praktycznie od początku, miałem już okazję "przeżyć" kilku Community Managerów (pamiętacie BB_Teromort-a i BB_Xaara?)....
Z każdą kolejną konserwą większość chyba ma dość postępowania informatyków co do czasu realizacji . Może warto byłoby wymienić ekipę lub...
Witam,może by BB przemyślało sprawę receptury na produkcję jakiejś premii dla generałów aby mogli wchodzić na przygodę w ciągu 1 min i podobnie...
Gwara powina być dozwolona ponieważ to Polski jezyk wychodzi z gwary A jak ślażanie tylko umieją posługiwać się gwarą to ich wina że tylko umieją...
Zapowiadane sa kolejne zmiany ale starych bledaow nikt juz nie ma ochoty poprawiac. Chodzi mi o to lazenie generalow po wyspie. Czesto jak sie pusci...
Witam, Myślę, że na forum przydałby się shoutbox, czyli okienko do szybkiej wymiany informacji między całą społecznością. Argumenty nasuwają się...
Bardzo fajnym pomysłem byłaby możliwość przekwalifikowania bądź rozbrojenia armii. Np. Przy przekwalifikowaniu musielibyśmy mieć odpowiednią ilość...
Przyszło mi ostatnio korzystać z katalogu poradników i stwierdziłam że układ wg. rodzaju przygód sprawia że szukanie konkretnej przygody bez używania...
Uważam że do regulaminu forum powinien być dodany punkt podobnej treści: Wiele razy już widziałem posty tytułowane "Pomocy", "Pytanie", " Nie...
Brak ankiety skutkuję usunięciem postu lub przeniesieniem do archiwum. A jakby tak dać automatyczną ankietę: Tak, nie, obojetnie.. to nie byłoby...
Witam, Tak czasem się zdarza, że siedzicie z kimś na czacie i nagle bum, ktoś znika. Pytacie znajomych, nieznajomych, a w końcu moderatorów i...
Mimo tego co pisze w opisie zakończenia pierwszej fazy eventu "Co z premiami do Przygód z premiami, które mam Menu gwiazdy? Premii wciąż będzie...
Chce zeby na forum bylo wiecej emotek:)
Chcialbym aby do forum powstala kompatybilnosc z tapatalkiem zeby na telefonie nie bylo problemu z odpowiadaniem:)
Czy w opcjach konta nie powinniście dodać łatwiejszego sposobu zmiany / aktualizacji hasła użytkownika? Dotychczasowy sposób, to możliwość zmiany...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.