Adminów proszę i usunięcie mojego profilu z gry. Gra jest słaba. A event ME to pomyłka. Liczyłem na mecz piłkarski a tu znowu walka - weź armię z jak...
Mój typ 2:2. Najbardziej żal mi Włochów, którzy drugi raz odpadną przez zmowę rywali. Panie i Panowie do bukmacherów i obstawiać.
Moja propozycja: 2:1 dla Polski
pytanie 1. ile granitu się dostaje za przygodę 'wiktor potstępny'? zwycięsca odszyma nagrode!!!
szukam strony po polsku do minecraft potrzeba mi texture packów (dużo)
jakie gry byly waszymi pierwszymi grami ( gry z młodości/dzieciństwa w zależności od wieku) wiec ja zaczne. gry( a bylo ich sporo wiec tylko 6...
Witam, Poszukuję ogarniętych graczy, którzy nie boją się - wyzwań, szybkich akcji i komunikacji :D Także - Graczy powiązanych z grą BF3 jak i TSO ...
file:///C:/Users/Hacker/Desktop/Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png Proszę wejsć w screena i zobaczyć dostałem bana praktycznie za nic koleś {frajer}zaczął do...
2 : 1
Mysle ze kazdy z was zauwazyl co sie dzieje przez ostatnie kilka tygodni z serwerem. Proponuje zlozyc pozew zbiorowy przeciwko firmie B_B. Zazadac...
Brawo BB!! Brawo! Usunęli post, w którym proponowałem wymusić na BB reakcję na problemy techniczne poprzez czasowy strajk! Zamiast...
Doliczymy do 1000? Aby nie było masowego nabijania postów proponuję zachować odstęp 2 postów. 1
Dzisiaj mod z Globalnego 1 wlepił mi bana za słowo - JA PIERNICZĘ. Jako powód bana była wiadomość - "język". Proszę Was o opinie.. Dodam - mam...
W wolnej chwili pobawiłem się trochu xD i efekty widać poniżej. Wspomnień czar :D.
Witam, mam do oddania 2 serwery głosowe TeamSpeak 3. Oddam je do użytku, całkowicie za darmo. Chciałbym tylko żeby te serwerki były używane. ...
Drodzy gracze, Może uznacie to za spam ale to moja szansa na spełnienie marzenia! Biorę udział w stypendium z wyboru – na kurs programowania...
pomocy kto go zna niech powie na jakim serwie
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.