Jako że ostatnio były skargi na te zadania gildyjne, to stwierdziłem ze wyłapie sobie jakieś konkretne zadanie i podzielę się nim z innymi. To jest...
Mimika twarzy robi sama za siebie :) Zapraszam do komentowania :)) pokój Oharaa:)
Poznam ludzi do wspolnej zabawy online w Uncharted 3. Do 2 tez moge od czasu do czasu wrocic. Zglaszajcie sie tu lub na PW.
Witam "Jestem Kolekcjonerem i Poszukuję Kart Telefonicznych zarówno Polskich jak i zagranicznych wszelkiego rodzaju Magnetycznych, Chipowych i...
Witam, chce zwrócić waszą uwagę na pewną rzecz. Jak powszechnie wiadomo w Polsce zakazane jest propagowanie Faszyzmu, gdybym więc wyszedł na ulice...
Tak jak w temacie, w co będziecie grać w wakacje/ urlop ? :) Ja zamierzam przejść całego skyrima (długo to zajmie) :) Może wezme sie za jakiegoś...
Nie wiem czy ktoś z tu obecnych ogląda Anime lub lubi czytać mangę ale jeśli ktoś taki się znajdzie zachęcam do przedstawienia swoich ulubionych i...
W tym temacie wstawiamy jakąś muzykę z Hulu YouTube Vimeo Dailymotion Metacafe Google facebook wstawiamy ją w taki sposób że klikamy na "Dodaj...
Tak jak w tytule :) Wg mnie steam do największe g.. jakie do tej pory wymyślono. Zdarza sie że gra uruchamia mi sie przez 15 minut, czasami wyrzuca z...
Tak więc zajmuję się amatorsko swoja egzystencją na portalu "Youtube" a mianowicie nagrywam materiały związane z grami i nie tylko . Tak więc kazdego...
www.gra-google.bo.pl/ najlepszy 15,12 ;D śmieszna gierka z serii na głownej w wyszukiwarce
Właśnie ruszyła IV edycja fantasy ligi wp, wszystkich forumowiczów którzy mają menadżerską smykałke zapraszam do ligi settlersów :) Kod do ligi:...
Jako że Mysh jest skromna i nie lubi się reklamować zrobię to za nią :x http://rally-friends-music.cba.pl/news.php Mysh gra w Piątki o godzinie...
Witam. Czy gra ktoś może w takie coś jak EuroGunz? Pare lat temu popykałem sobie troche w to, wtedy jeszcze była chyba wersja beta, teraz sie...
Jak to mowia głupich nie brakuje a gosc mial ciekawy pomysl na biznes.U nas malo kto czyta wiec pewnie mialby duzo chetnych :) ...
Happyparówka przeprosiny Przepraszam wszystkich których uraziłem moim zachowaniem piszac na g-1 "sraka", "rzygi" i kupa przez "ó". Więcej grzechów...
Witam Wie ktoś może kiedy powstanie nowy serwer ??
Propozycje poproszę.
Nie mogę zaktualizować gry. Wyskakuję ,,błąd 117''. Niestety nie mogłem znaleźć żadnego tematu w google. Co robić? Wcześniej gra działała
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.