Dział przeznaczony na dyskusje i rozmowy związane z serwerem Czarci Gaj.
zaginiona armia
15.08.2017 10:40
Chat fun - czyli śmieszne sytuacje na czacie.. Prosze o zamieszczanie wszelkiego rozdzaju sytuacji które was rozbawiły i mogą rozbawić innych -...
Jest jak kwiat Wypełnij swą pustkę Pielęgnując go jak kwiat Nie szybkością, lecz techniką Szanując go jak kwiat
dawno niegrałem nie chce mi sie gra wczytac do .... mojeje wyspy zawiesza sie na pierwszym pasku co mam robic? :mad:
Pomoże mi ktoś uruchomic gre?
Witajcie Sz.P! Zwracamy się z uprzejmą prośbą, aby w każdy dzień istoty modliły się nie mową tylko umyśle oraz każda istota powinna iść za swoimi...
Witajcie Sz.P! Zwracamy się z uprzejmą prośbą o to, że każdy popełnia błędy choć nie każdy je rozumie, lecz są inne ścieżki rozwiązania swych...
Witam Sz.P! Nieśmiertelnik rzekł widząc i wierząc opowieściach o 3 Króli. Trzej Królowie byli z różnorodnych zakątków Świata aby spotkać...
Witajcie Sz.P! O każdej porze za dnia w środku i w nocy, lecz jak każdy Bogu tak jak Bóg każdemu! Nie zapominajcie skąd pochodzicie ze świętej...
Witajcie Sz.P! Dziękujemy za hojność! Każdy pamięta, lecz nie każdy wie.
Witajcie Sz.P! Zwracamy się z przyjazną i radosną prośbą, aby w tym dniu się zjednoczyć w nadchodzącym Świętu. Z okazji Bożego Narodzenia życzymy...
Witajcie Sz.P! Zwracamy się z uprzejmą prośbą do Was aby magia świąt nigdy nie zgasła ponieważ wierzyliście to od samego początku, lecz głosiliście...
Witajcie Sz.P! Zwracamy się z najsolidniejszą prośbą do Was w uroczystości Grudnia aby nie pominięto nikogo kto tej pomocy potrzebuję! W Grudniu ...
Z radością informujemy o niezwykłym wydarzeniu który odbył się w dniu 21.11.19 przybysz architekt z Tavos! Niniejszym jak głosi przysłowie kto się...
Witajcie Sz.P Zwracamy się uprzejmą prośbą w tym najważniejszym dniu Niepodległości, aby ten wspaniały czas zjednoczył Wszystkie królestwa i...
Czy mógłbym poprosić kogoś z pracowników lub asystentów na ogólnym czacie? Sprawa zbyt poważna.
Ja z przyjemnością zostanę sąsiadem Zapraszam do mojego sąsiedztwa Zapraszam do siebie
zasady Minął już jakiś czas od zakończenia ostatniego eventu organizowanego przez gildię [ResP] Zasady po staremu, a mianowicie: - W evencie...
Czesc tez jestem nowa i kompletnie zielona w grze ,nie mam znajomych ,moze ktos bedzie mial ochote mnie zaprosic. Dziekuje
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.