Dział przeznaczony na dyskusje i rozmowy związane z serwerem Kolonia.WAŻNE: Regulamin działu "Dyskusje i rozmowy"
Pojemność magazynu a...
19.02.2016 22:27
Chat fun - czyli śmieszne sytuacje na czacie.. Prosze o zamieszczanie wszelkiego rozdzaju sytuacji które was rozbawiły i mogą rozbawić innych -...
Od dłuższego czasu w gildii organizujemy co jakiś czas duże turnieje w oparciu o przygody kooperacyjne (cały czas doskonaląc system). W zeszłym roku...
Szukam 2 chętnych graczy do ukończenia ze mną przygody ;)
to juz nie jest prawdziwe HUS - proponuje nie wymieniać z nimi dropa :)taki mały bojkot
Rozpoczęłam niedawno grę i utknęłam na chacie leśnika. Mam tych chat tyle (dużo), a ciaglę mam niedokończone zadanie,i pisze by wybrać leśnika. Co...
Pomóżcie, mam zadanie skompletuj kolekcję i brzmi: "Przenieś zboże (1 szt) z menu gwiazdy do dowolnego złoża" O jakie złoże chodzi, namęczyłem się...
Potrzebuję znajomych nick gienierator
Przyjęcie erycho12345 - do piratów
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.