Witam, Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę i czy temat byl poruszany, że w obojętnie którym momencie uśpimy budynek produkcyjny (nie ważne czy zaraz na...
Jak w temacie; takie coś praktycznie się nie przyda, ale w bardzo kryzysowych sytuacjach może pomóc. Obecnie za 250 kamienia jest 50 marmuru....
Mam pomysł do eventu świątecznego by był dodany nowy budynek "Pracownia Mikołaja". Chodzi o to by był on do zdobycia za prezenty. Funkcja budynku...
Witam. Może nie zauważyłem takiej opcji ale chyba nie ma - chodzi mi o czas jaki pozostał do końca ulepszania budynku - na głównej mapie jest...
Załozylam konto na samym poczatku jak tylko powstala gra. Moj znajomy zalogowal sie dopiero teraz, oczywiscie na inny serwer. Niestety nie mamy...
Czy myslicie ze ilosc zasobow w kopalniach powinna zostac zwiekszona? Codziennie musze budowac po kilka kopaln bo zasoby sie wyczerpuja, co zuzywa...
Wprawdzie był podobny wątek, ale postanowiłem to nieco rozszerzyć. Otóż zarządzanie armią jest mało wygodne w obecnej wersji, szczególnie jeśli...
Piszę ponieważ na czacie globalnym co 5min moderator musi informować nowych graczy o przeznaczeniu poszczególnych chat'ów. Można było by tego...
Propozycja polega na tym że np. jeżeli między magazynem, a chatką drwala położymy chodnik to czas drogi między tymi dwoma punktami się skróci o 30%....
Tak jak teraz mamy kolejkę budowania: 3 sloty + 3 do dokupienia, fajnie jak by była kolejka ulepszeń Kolejka musiała by być wymieszana z kolejką...
Siema all Obecnie wejscie i wyjscie jest z jednej strony. Dodatkowa opcja obracaj- zaraz obok opcji przestaw. Koszt obrotu w zaleznosci od rodzaju...
Moją idealną grą byłoby połączenie strategicznego zarządzania gospodarką z Setllersów oraz taktycznego prowadzenia bitew z Total War. W kontekście...
Witam wszystkich. Chciałbym zaproponować pewne ciekawe rozwiązanie co do dróg. Z tego co wiem drogi służą tylko w celach dekoracyjnych, ale można...
witam Pirwszą rzeczą która bardzo rozczarowała w grze TSO, był fakt, że niema w niej tego co było w oryginalnej grze "The stettlers", a mianowicie...
Podczas poszukiwania nowych złóż zdarza się, że geolog nie znajduje nowych zasobów ponieważ wszystkie zostały już odkryte. Czy nie można byłoby...
Fajnie jak by rozróżniono: - nadprodukcja 0-100 - tak jak teraz, jedna strzałka zielona w górę - nadprodukcja 100< - tak jak teraz, dwie strzałki...
Kwestia dotyczy rozgrywania walki. Obecnie w momencie gdy gracz posiada jednostki walczące wręcz oraz jednostki atakujące z dystansu, jako pierwsze...
Bardzo fajnym rozwiązaniem by było gdyby ze znajomymi (nie koniecznie na ogólnym handlu) możnaby wystawiać kilka przedmiotów naraz czyli np. Ktoś...
Witam, Ostatnio, kumpel wpadł na pomysł że pomocną rzeczą byłoby dodatnie dodatkowej kolejki budowania. Nie chodzi tutaj o dodatkowe sloty, ale...
Brakuje mi informacji w koszarach/mag prowiantu kiedy mamy ustawioną produkcję, a mianowicie liczbę która by pokazywała ile mamy ustawionych pozycji...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.