Witam Można to potraktować jako pomysł... chociaż dla mnie to jest błąd gry. Jak działa leśniczy w grze? Wybiera sobie drzewo, na którym jest mało...
Jak wiemy w grze występuje taki budynek jak Silos który uzupełnia pole dla gospodarstwa, a co by powiedzieć aby pojawiły się dwa dodtakowe budynki...
Brakuje mi wiadomości co się działo gdy mnie nie było np przez noc: Informacje typu:
Witam Czy można zrobić tak by suwaczki do szkolenia wojska, robienia koszy, zasobów itp, pozwalały na wyprodukowanie większej liczby...
A ja chciałbym... :))) hehe.. dobry początek to połowa sukcesu :P Tak do tematu, że jednostki "stalowe", "damasceńskie" kosztują graczy...
Jestem ciekaw ile osób skorzystało z dzisiejszej promocji ;] XD czyli dodatkowe 50% gratis ;] - mam namyśli że za 40zł można było nabyć 3750...
Witam. Na wstępie pragnę gorąco wszystkich pozdrowić a w szczególności kolegów i znajomych z którymi spędzam miło czas na serwerze. ;) Jestem...
Po najechaniu na budynek w menu budowy, oprócz potrzebnych surowców powinien wyświetlić się czas budowy.
Obecnie na serwerze testowym jest możliwość wybudowania budynku, który produkuje osadników. Zróbmy budynek w którym możemy szkolić odpowiednie...
Fajnie jak by dodano skrzynkę wiadomości, które wyslaliśmy
Czy można by któryś z kanałów czatowych przeznaczyć tylko na rekrutację osób do gildii? Przywódcy gildii mieliby możliwość obszerniejszego...
Witam, moja propozycja dotyczy Generałów - możliwości zdobywania przez nich doświadczenia. Polegało by to na tym, że każdy Generał po rozbiciu obozu...
Mój pomysł związany z nowym budynkiem służył by nie tylko do magicznej przeróbki różnych surowców, to przede wszystkim byłby młyn do przemiału...
Na różnych przygodach spotykamy bandyckich przywódców z przeróżnymi umiejętnościami, zwykle z możliwością zadawania dużych obrażeń obszarowych. Nasi...
Witam, Nie znalazłem podobnego tematu więc wysunę propozycję do stworzenia czegoś co pomorze w szybszym wyszukiwaniu ofert na rynku, (zakładka...
przydał by się podgląd ile i jakie budynki się posiada :)
Uogólniając, w tej chwili żeby podnieść na przykład gospodarstwo na V poziom muszę albo zapłacić 500 egzo + 300 granitu i czekać 7 dni, albo 1253...
Proszę, zróbcie taką opcję. Można dostać *******ca podczas budowy, kiedy ma się w miarę podkręcone głośniki i się o tym zapomni. Fajnie że można...
Jak pewnie wiecie ilekroć przestawiacie/atakuje generała wybierając go z menu gwiazdy to gra nas przenosi zaraz w ten rejon gdzie się znajduje. Tym...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.