witam jako ze gram w to juz jakis czas postanowilem sie wypowiedziec na temat i zglosic pomysl mianowicie: sa jednostki w grze ktorych sie nie...
Witam, ostatnio dostawałem z przygód bardzo dużo saletry i tytanu a większość graczy praktycznie tych surowców nie wykorzystuje. Stąd mały pomysł,...
Witam. Jak wszyscy dobrze wiemy, jakiś czas temu powstały dwa nowe serwery. Główną myślą przewodnią tej oto decyzji jest: I tu oto właśnie...
Sortowanie w handlu w dalszym ciągu wygląda tak: 1 11 1110 2 250 3 4 410
W nowym handlu oferty są podzielone na strony. Proponuję by to zlikwidować, wszystko powinno być wyświetlone na jednej stronie.
Jak w tytule. Czemu generał wracający z przygody 'najechany myszką' pokazuje skład oddziału z nim podróżującego, a wojska wracające 'luzem' już tej...
Witam, proponuję żeby po wybraniu budynku z menu na mapie pokazywały sie punkty obrazujące gdzie budynek można postawić. Coś na wzór systemu z...
Chciałbym żeby w magazynie prowiantu oprócz doładowań do ławic ryb i zwierzyny były doładowania do złóż marmuru. Takie coś pozwoliłoby lepiej...
Moja sugestia tyczy się zmiany koloru czcionki na szepcie. Dotychczasowy kolor moim zdaniem nie komponuje się dobrze z tłem. Moim zdaniem czcionka...
Wraz z pojawieniem się kantoru, mógłby w nim pojawiać się zamorski handlarz. Handlarz miałby 5 ofert(5*lv kantoru) na każdy poziom...
Witam,przeglądając forum z proponowanymi nowościami nie natknąłem się jeszcze na pomysł,który chciałbym zaproponować. Otóż w magazynie prowiantu...
Witam, tak jak w temacie, myślę że taka opcja byłaby bardzo pomocna. Mamy długa listę produkcji a nagle potrzebujemy osadników i co teraz??? ...
Większośc początkujących graczy ma problem z kupieniem, lub sprzedaniem czegoś, bo nie wie jakie sią przeliczniki z jednego sórowca na drugi. Była...
Jak pewnie większość zauważyła mamy nowy handel który w nie pełni się sprawdza. W moim przypadku przeszkadza, to że za każdym razem na każdej...
Witam, Mam taką propozycję, co Wy na to, żeby dołożyć taką informację w podsumowaniu gospodarki, że będzie pokazywało informację po przeliczeniu w...
Witam, zauważyłem, że po każdej większej zmianie kanał pomocy jest wręcz zalewany takimi samymi pytaniami. Przykładowo dziś po zmianie w systemie...
Jest to bardzo uciążliwe jeśli chcemy znaleźć wszystkie nasze budynki danego typu i np. je poprzenosić, zbuffować lub tylko zobaczyć co w nich się...
Bardzo pomocna była by możliwość otwarcia(oraz przesuwania) w tym samym czasie większej ilości okien.
- wykarczowanie drzew (z zaznaczonego obszaru) - obecnie rozstaw drzew nie sprzyja logicznej rozbudowie - sadzenie drzew (na zaznaczonym obszarze)...
Może nie będę oryginalny, ale bardzo brakuje mi "instytucji pożyczki dla znajomego". Ktoś prosi np. o 100 marmuru na 6 godzin, w zamian odda np....
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.