W tym zadaniu treść jest całkowicie nieadekwatna do rzeczywistego zadania. Pomijam już, że właściwą nazwą wykorzystywaną w grze jest "chata łowcy" ....
Witam Proponuje dodać możliwość rozgrywki turowej podczas bitwy, coś na wzór Heroes of Might and Magic. Oczywiści, dla mniej cierpliwych pozostaje...
Jak wiecie od jakiegoś czasu mamy możliwość przesuwania budynków. Tylko teraz pojawia się pytanie, a co jak chce zamienić dwa budynki miejscami ?...
Moja propozycja to funkcja "mute" na czat, jako dodatkowa opcja dla moderatorów. Niejednokrotnie jest tak , że podczas rozmowy, ktoś otrzymuje bana....
Otóż siedzimy sobie w domu, ale nie przy kompie, dostajemy 10 szeptów z pytaniem, hej, jesteś, czemu nie odpisujesz, itd... Proponuję wprowadzić...
Ulepszanie jednostek do poziomu Weteran/Elitarny Krótki wstęp Proponuję mała zmianę wprowadzić do gry, mianowicie w koszarach dodać zakładkę...
Jeżeli np. zrobimy sobie 300szt. marmuru a odkrywca znajdzie 200szt. marmuru to mamy te zasoby w menu gwiazdy oddzielnie. Proponuję, aby można było...
Witam. Większość osób wie że najlepszym rozwiązaniem w procesie produkcyjnym jest stawianie magazynu, a wokół niego budynków produkcyjnych, cykl...
Marzy mi się taki budynek "Niszczarka", lub dodatkowa opcja w Magazynie Prowiantu. Do czego? Do niszczenia :) A konkretnie do likwidowania tego,...
Magazyn prowiantu i Koszar powinien mieć modyfikowalną kolejkę. Podobnie jak kolejka do budowania. Zmniejszy to ilość operacji wykonywanych na...
Witam, zapewne wielu z was trafiło w pułapkę rutyny podczas nadzorowania swoich osad. Tym bardziej jestem pewien, że wielu z was w wyniku owej...
Przeglądam "Pomysły i sugestie" / "Gra" i brak mi jednego dość istotnej funkcjonalności: Aktualnie tematy realizowane na wniosek forowiczów. ...
Wyszukiwarka ofert w handlu powinna zawierać pocję do zaznaczenia czy szukam ofert zakupu czy sprzedaży. może być checkbox jak w filtrze: ...
Osobna wyspa (bez gór, lasów i cieków wodnych), na której pod flagami gildii, mogliby 'lądować' generałowie lub same wojska od członków...
Hola Jak w temacie, wyobrażam sobie to następująco: 1. wystawiam loot do sprzedaży w handlu, tak samo jak wystawiam ryby czy miecze 2. ktoś...
Kopalnia niezależnie od ilości zasobów zburzona przed wyczerpaniem oddaje tyle samo surowców(po wyczerpaniu nie oddaje nic), albo niech oddaje w obu...
Ze względu na niewielki bałagan a raczej i może nie. Ja jako prosty gracz zgłaszam pomysł na przywrócenie zakładki HANDEL!! Lecz w formie Handel...
Witam, przejdę od razu do rzeczy, nie warto się rozpisywać. Został dzisiaj wprowadzony ewent Halloween, świetnie, ale rozbawiła mnie jedna kwestia,...
Proponuję wprowadzić kolejki premii dla budynku. Na przykład ustawiam się na miecznika i daję mu 48 półmisków ryb - na całą dobę. Jeśli koniecznie...
Dla zachowania formalnej drogi propozycji temat ląduje w stosownym dziale. Zamiast odblokowywac levele 50+ (jesli na tym etapie designu jest to...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.