Pomysł: Milka98 Event walentynkowy miałby polegać na zbieraniu serc; Premie byłyby takie: całus (4 h wydajności podwojonej), czekoladki (2 h...
Cześć, Proponuję wprowadzić cenę za sztukę jako nową kolumnę w oknie handlu. Dzięki temu można będzie łatwo znaleźć najtańsze oferty sprzedaży i...
Żeby trochę urozmaicić przygody, bitwy itp. proponuje, aby była możliwość rozwijania generała. O co dokładnie chodzi już rozpisuje: 1. Generał...
Uważam, że bardzo przydatną rzeczą było by w handlu wpisywanie ilości np materiału na sprzedaż a nie bawienie się "suwakiem" i staranie się żeby...
w gwiazdce każdy po pewnym okresie gry ma dużo różnych przygód i przydała by się opcja sortowania przygód. U mnie jest ich dużo ponad 500 i jak mam...
Czat stanowi problem dla wielu nowych graczy , często sypią się bany i teksty typu ( spadaj na pomoc , tu nie handlujemy ) a jest to spowodowane...
Dzisiaj został wprowadzony nowy moduł handlu. W zamyśle jest bardzo fajny tylko ma trzy bardzo poważne wady: 1) Każda strona to oddzielna strona ...
Gdyby odkrywca znajdował przedmioty unikane, pojawiały się one w dropie z przygód uaktywniłoby się zbieractwo. Wszystkim podoba się z takich gier...
Witam wszystkich graczy, od dłuższego czasu wraz z moimi znajomymi, zastanawiamy się nad ulepszeniem gry, a mianowicie mam na myśli rozbudowę...
Witam, wydaje mi się, że bardzo użyteczną rzeczą byłoby wyświetlenie informacji przy budynkach ile czasu jeszcze będzie działała dana kopalnia,...
Nie wiem, czy pisanie o tym miałby jeszcze sens, biorąc pod uwagę iż system PvP został pewnie już opracowany i jego wprowadzenie jest tylko kwestią...
Przewijający się co chwilę temat na czacie pomocy: trudno wpaść na to, że coś trzeba robić w "Zadaniach głównych" w Księdze zadań, żeby zakończyć...
Mam taki szalony pomysł, aby wprowadzić możliwość (opcję) zablokowania sobie konta na określony czas, na przykład 8/12/24h. Z pewnością istnieje...
Jak w tytule:
Przygotuj odpowiednią ilość bloków z marmuru (powinno być z kamienia), aby zyskać 250 szt. marmuru
Zdaję sobie sprawę, że wprowadzenie takich zmian jak zaproponuję poniżej jest mało realne, gdyż za bardzo ingerują w mechanikę gry, ale cóż... Może...
Proponował bym zmianę w formie szkolenia wojska. Uprzykrzający życie jest fakt wsadzania jednostek po max 25 sztuk w „paczce”. Przy potrzebie...
Mam pewien, pomysł, właściwie jest on pod moje upodobania, mianowicie chodzi mi o wprowadzenie czegoś takiego, ze jak wpiszę na szepcie w wiadomości...
Obecnie podsumowanie gospodarki zawiera 3 kolory strzałek. Kolor żółty to kolor występujący zarówno przy strzałkach w dół, jak i w górę, co jest...
Dzień dobry, Proponuję wprowadzić możliwość automatyzacji odnawiania złóż, którą opłacałoby się klejnotami lub monetami (z góry zakładam, że opcja...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.