Witam, miejsce, a może nawet budynek który będzie stawiał Leader gildii u siebie na wyspie podobnie jak Siedzibę, w której będą przechowywane...
Chciałbym wprowadzić wojny graczy na lądzie(oblężenia i inne ataki),oraz wojny morskie (operacje typu atak na statki towarowe). Co za tym idzie:...
Pomysł polegał na dodaniu budynku stoczni od pewnego lvl gry (np. 35). Stocznia budowała by okręty, którymi odkrywca mógłby poszukiwać nowych...
Czy nie uważanie, że można by było wprowadzić niewielkim nawet nakładem pracy zapisywanie do ustawień profilu takiego niezbędnego ustawienia, jak...
uważam, że ta gra udostępniona jako darmowa, powiedzmy z play.google.com aplikacja zrobiłaby furorę w wersji na android
Proszę o usunięcie tematu
Prosze usunąć
Witam być może ktoś już proponował taki myk aby doładowania złóż i innych zasobów podczas wymiany były premiowane tak jak kosze ale nie czasem(bo...
Witam wpadlem na taki pomysl aby dolozyc kolejny budynek mianowicie budynek by usowal pni drzew wykarczowanych drzew i oczywiscie jakas ilosc desek...
Proponuję przerobić system wiadomości. Wzorcem powinien być system wiadomości z Settlers I. Już wtedy był on lepszy od obecnego. Te wiadomości w...
Na Koloni pytania i handel na Global -1 to po prostu masakra. 75% czasu trzeba odsyłać agentów na global-7 i Pomoc. To powinien być po prostu element...
czesc mam kilka pomyslow do wprowadzenia dla graczy z poziomem 50+ i nie tylko .... zapewne kilka pomyslow sie pokryje z wczesniej zaproponowanymi...
hej nie wiem czy już ktoś poruszył ten temat ale kicha jest zrobiona z tymi smetarzami. tak wychodzi ze mogę kupić tylko po trzy i nic więcej. dodaje...
Czy planuje się jakis Event na Święta Bożego Narodzenia w tym roku czy nie ??
Tak według mnie powinna rozwinąć się gra: po zdobyciu 50 lvlu kazdy otrzymałby misję bez limitu czasu. Trudna lecz wartościowa ;] grana w pojedynkę....
Wedlug mnie i moich czlonkow gildii jak rowniez innych uczestnikow tej gry, jestesmy przekonani oraz uwazamy, ze dobrym pomyslem dla Was Drodzy...
Witam Proponuje dodać możliwość rozgrywki turowej podczas bitwy, coś na wzór Heroes of Might and Magic. Oczywiści, dla mniej cierpliwych pozostaje...
Jak w tytule:
Witajcie :P Mam pewien Pomysł piszcie co o tym sądzicie! Można by stworzyć coś takiego jak Magazyn gildii Nowy budynek dostępny tylko dla...
Można by usprawnić wyszukiwanie w Handlu. Brakuje tam mi dwóch checkboxów, tak aby można było wyszukiwać tylko w ofertach lub tylko w Kosztach. ...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.