Witam, zastanawiałem się nad urozmaiceniem gry przez dodanie pewnych artefaktów boostujących a) gospodarkę wyspy - pojawiłby się nowy budynek np....
czesc jestem graczem na 50 poziomie i grono moich znajomych ma podobny i .... nic sie nie dzieje mozna powiedziec podnies soie budynki i rozbuduj...
Po kliknięciu otwierał by się handel z automatyczie wpisaną nazwą użytkownika i jego ofertami. Oczywiście zarówno dla osób znajomych jak i nie...
Witam Wykonując tą samą przygodę kolejny raz z kolei pomyślałem sobie, że można by to trochę uatrakcyjnić. Przemyślenia swoje zamieszczam w punktach...
Witam Czy jest jakiś sposób by przy włączaniu gry z głośników nie wydobywała się te upiorne dźwięki? Jakaś muzyka i inne popiardywania? Wkurza...
Zagrałam z sentymentu do tej gry, bo w dzieciństwie była to jedyna gra, która na dłużej przyciągnęła naszą uwagę i towarzyszyła nam (mnie i mojemu...
Witam. Aktualny handel - choć lepszy od poprzedniego - nadal jest dla mnie trochę badziewny. Dlatego przyszedł mi do głowy pomysł na 3 nowe...
W związku, że szkółka wiejska nie cieszyła się zainteresowaniem to proponuję 2 budynki które zapewne chętniej byłyby brane. Jest to w prawdzie...
Witam Z czasem przygody się robią bardzo monotonne, wiele osób na 50lvlu przestaje grać, a na niższych już gra się robi nudna. Oczywiście...
Chcialbym aby po dojsciu na 50 lvl kazdy dostał specjlana przygode (jednorazowo) bez limitu czasu, w której naprawde człowiek musialby się namęczyć...
Mam pomysł (którego pewnie i tak z nich nie przeczyta) by opcjonalnie dodać możliwość wpisywania wartości jakie chcemy sprzedać na handlu bo szlak...
Sugeruje by wprowadzić handel osadnikami, myślicie, że byłby to dobry pomysł?
Często czytam opinie na temat obecnego systemu walki i nie są one zbyt pozytywne. Po małej analizie, zgadzam się z narzekającymi, że system walki...
Walka dobywać bedzie sie w przygodzie : Podstępny Wiktor Chętne 32 osoby po wpłacie 500 monet będą walczyć o 1 miesjce. Turniej 16 rozgrywek. Potem...
Witam. Zaczynając grę zauważyłem,że nie ma mozliwości przesuwania okien.Da się z tym żyć,choć od czasów Amigi był to raczej standard. Kłopot pojawił...
Stałe złoża surowców jedynie po dwie sztuki z każdego rodzaju, a reszta losowana w chwili podbicia danej prowincji. Co by to dało? Brak...
I jeszcze jedna sprawa. Też wiem, że dużo by zmieniało w mechanice gry, ale jestem za tym by nasi generałowie też mogli levelować, zdobywając exp...
Witam. Trzecia sugestia, a właściwie tylko pytanie o waszą opinię na ten temat. 3. Jak się zapatrujecie na mini mapkę gdzieś na dole ekranu? Może...
Witam. Oto moja druga sugestia, dotycząca ulepszenia gry. Co o niej sądzicie? 2.Możliwość handlu towarami bezpośrednio z daną osobą, bez...
Gram od kilku tygodni. Mam 33 lvl i dla mnie gra jest coraz bardziej NUDNA. Settlers to od zawsze strategia ekonomiczna. Strategia to planowanie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.