Zastanawia mnie, dlaczego na wyspy z przygodami można wysłać tylko generałów? Może dałoby się wysyłać tam także odkrywców, którzy szukaliby skarbów,...
Gra staje się nudna poprzez kalkulator, który wylicza jakie wojsko zapodać na przeciwnika. Gierka w zasadzie sprowadza się do wysyłania ściśle...
Witam nie wiem, czy ktoś wcześniej na to wpadł (chyba nie, bo szukałem i nie mogłem znaleźć), ale przyszedł mi do głowy taki pomysł, że dobrze by...
Do każdego budynku powina być dodana opcja która po upływie danego czasu sama zatrzymywała by produkcję w danym budynku. Dla przykładu : idziesz...
Wydaje mi się że dużym ułatwieniem podczas handlu byłaby nowa kolumna z ceną jednostkową danego towaru. Ponieważ każdy może wystawiac dowolne ilości...
Po zakończeniu przygody pojawia się wiadomość ze zdobytymi fantami. Moim zdaniem byłoby fajnie, gdyby podawana była także statystyka dotycząca...
Jak wiadomo, patenty budowlane można kupić tylko za klejnoty - 10 patentów za 650 klejnotów. A może by dać możliwość kupna pojedynczych patentów za...
Witam. Jeśli był taki temat, to przepraszam za powielanie. Nie znalazłem. Pomysł dotyczy możliwości rozbudowy budynku Szkółka wiejska, a tym...
Czy nie uważacie, że najwyższy czas stworzyć wersję instalacyjną Settlers OnLine? Po zużyciu łącza i szybkości ładowania danych widzę, że ciągłe...
chodzi oto że: chcę przenieść budynki, za każdym razem muszę włączać narzędzie przenieś 1. zrobić skróty które można umieścić na dole okna info. o...
Myślę,że fajnie byłoby móc zakolejkować Geologowi (albo Odkrywcy) zadania "na zaś" - to znaczy wydać komendę "szukaj kamienia" i jednocześnie "szukaj...
Byly juz promocje i sa co jakis czas promocje na zakup Diamentow to teraz Moze By sie przydala taka promocja w sklepie gdzie wydajemy te nasze...
Logując się do gry, i włączając handel mamy od razu zaznaczone wszystkie zakładki w filtrze oprócz nieosiągalnych. Można by to zmienić aby po wejściu...
Proponuję w kontekście przyszłego PvP i kampanii ekonomicznych wprowadzić system Przygód dla Gildii. Przygoda dostępna u kupca za nowe gildyjne...
Jak w temacie. Pomysł dotyczy możliwości kolejkowania, przesuwania produkcji w koszarach i magazynie prowiantu. Takie rozwiązanie jest już w...
Krótko - może by tak spróbować z rozwijaniem umiejętności bohatera który również mógłby uczestniczyć w bitwach ?
Fajne byłoby podsumowanie przygody, w którym znajodowałby się czas wykonania przygody i ilość straconych jednostek.
Co sądzicie o wprowadzeniu podsumowania przygody tzn. po zakonczeniu przygody przychodzi wiadomość z ilością straconych jednostek. Może macie jeszcze...
Proponuje aby wszelakie ozdoby nie wymagały miejsca jak zwykły budynek i myślę że obok drzew gdzie fabryki nie da się postawić to ozdoby by można...
Czy nie uważacie, że ranking gildii jest bez sensu? Główną wartoscią jest ilość członków w gildii - bez sensu. Tym sposobem gildia z 99 osobami z...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.