Zirytowany jestem na maksa. Na global 1 sypią się bany. Co rusz tylko odsyła się kogoś na global-7. Nosz kuźwa... ta gra nie może pamiętać ustawień...
fajnie by było żeby została wprowadzona do gry możliwość dawania znajomym patentów budowlanych proszę o wyrażenie swojej opinii w ankiecie
W ostatnich dniach, graczy uroczono efektem śniegu w grze. Problem niestety w tym, że jakość tego efektu powoduje znaczny spadek czytelności mapy i...
Patrząc na to co dzieje się w kantorze, uważam, że do gry w wersji pudełkowej powinno się dokładać Liczydło i jako opcja słownik ortograficzny... A...
Witam ponownie ;) Mój wcześniejszy post został usunięty z powodu nadużycia koloru i wielkości czcionki :) To po co są takie opcje? Skoro nie można z...
Witajcie! Od jakiegoś czasu nasza gildia ma możliwość wykonywania zadań "gildiowych" i zdobywania monet gildii. Niestety, uważam, że rzeczy, które...
pewnie nie jestem oryginalny ale zastanawiałem się dlaczego właściciele tego projektu nie zdecydują się na umieszczenie w grze reklam. mogłyby one...
Witam Wszystkich. Każdy z nas znajdujący się w gildii zastanawia się co tak naprawdę dzieję się z datkami które nie jedna gildia zbiera na...
Z nudy wpadł mi do głowy dość "oklepany" pomysł który według mnie mógł by wyglądać tak : Pełny obraz...
W związku z delikatnie mówiąc niskim poszanowaniem ortografii, proponuję stworzyć nowy budynek, Szkołę. W szkole kupić będzie można słownik...
Wchodząc na pole pszenicy jest "bomba" do jego wyburzenia - rozwiązanie praktyczne i wydawałoby się oczywiste. Dlatego nie mogę zrozumieć, dlaczego...
Czy nie warto by było odblokować (lub dodać), możliwość akceptacji premii w magazynach, a nie tylko w Domu Władyki.
Jak wiecie jeżeli przed zakończeniem przygody nie przydzielimy wojska do generał to ono wraca samo dłuższa trasą, przy czym w menu gwiazdy(na swojej...
Witam, Mam pomysł na dwa podstawowe narzędzia które powinny się pojawić z dniem wprowadzenia zadań gildii(moim zdaniem): 1. Ostatnie logowanie- w...
Proponuje zmienić trochę restrykcje zadań głównych w taki sposób aby każdy gracz mógł otrzymać nagrody/ukończyć te zadania. W chwili obecnej duża...
Nie wiem kto wymyślił ilość 40 koni do wyszkolenia 1 konnego, ale to stanowcza przesada. Dlaczego nie można dać podobnej ilości jak w przypadku...
Gdy chcemy zbudować budynek głównie kopalnie, to w sytuacji gdy ją postawimy na złożu i okaże się że gdy przyjdzie jej kolej na budowę to nie mamy np...
Nie mam pojęcia, czy wpisuję to w dobry dział, ale gdzieś muszę: Zamiast czegoś się dowiedzieć od innych graczy, nawiązać współpracę lub znajomość...
Dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie możliwości podglądu kto wykonał to zadanie a kto nie. Teraz brakuje 3 osób czasem i nie wiadomo kogo poganiać
Witam W związku z tym, że gra z czasem staje się nudna chciałbym podzielić się z Wami swoim pomysłem. Jako że nie sposób przygotować odpowiednich...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.