Witajcie, Opcja przenoszenia budynków jest dobra, pomaga nam, na wiele sposobów. Ale przydałoby się, żeby w chwili "złapania" budynku, pokazywało...
Witam Przydałoby sie przenieść % zawansowania "up" budynku tak aby był widoczny. Często i gęsto jest tak ze zasłania inny budynek lub drzewo i...
SUPPORT powinien usunąć łuki i miecze z brązu z dropu bo to tylko straty przynosi.(DO SZAŁU TO DOPROWADZA)I nie tylko w tej przygodzie.:mad:
Witam, według mnie powinno być coś takiego jak historia logowań, gdzie powinny być zapisane wszystkie logowania te poprawne jak i te nieudane....
Witam. Pomysł dotyczy handlu klejnotami między graczami, a mianowicie udostępnienie takiej możliwości. Chodzi o to, aby w kantorze handlowym można...
Gildia Error zgłasza wniosek dotyczący obniżenia progu zaliczenia zadania gildyjnego. Problem leży w kilku rzeczach, jednakże wszystko sprowadza...
Witam. Bardzo denerwuje klikanie wielokrotnie w produkcje np koszy spowodowany limitem 25szt. Jeśli to możliwe to prosiłbym o zwiększenie...
Event Koniec Świata nasunął koncepcję banku gildyjnego. Idea jest taka żeby można było składać surowce i ewentualnie przygody na eventy zespołowe....
po kliknięciu koperty wiadomości otwiera się okienko z wiadomościami po lewej jest belka z napisem nowe wiadomości i są wyświetlone wszystkie...
W zadaniu tym mam ukończyć przygodę "Kapłan mrocznego kultu", tymczasem przygoda nosi nazwę "Mroczni kapłani"
Proponuje umieścić obok miejsca w którym wpisujemy wiadomości na chacie przycisk typu ENTER którego działanie byłoby jednakowe z tym z klawiatury...
Jak widać na obrazku nazwa nie jest jednolita. Może list nie ma obu po prostu:D
Moja propozycja to taka aby za monety Gildii dodana została możliwość kupienia certyfikatu członkostwa Gildii bo jedyna sensowna opcja do tej pory...
Bardzo by się przydały listy rankingowe wg punktów doświadczenia. 1) Ranking gildii na danym serwerze Jest lista gildii z której nic nie wynika....
Mam taki problem, że grając na netbooku nie mogę sprzedawać. Niestety brakuje miejsca na akceptację zlecenia, bo nie mieści się dół okna. A Enterem...
Witam, przydałoby się coś takiego jak podsumowanie królestwa - ogólne menu z informacją o produkcji a przede wszystkim ilości posiadanych budynków...
Witam czy można by było ustawić listę członków gildii jak i znajomych od lev największy do najmniejszy, myślę ze będzie to bardziej czytelne.
Witam, Kolejnym moim pomysłem jest zniesienie cenzury na kanale gildii. W jakim celu tam obowiązuje cenzura skoro w gildii przebywają gracze...
Witam W grze powinno się pojawić coś takiego jak było w normalnych settlersach pokazywało ile gracz posiada budynków z danego rodzaju co bardzo...
Proponuje zmienić produkcje z paczek po 25 na jakies wjeksze minimum 1000, ponieważ często produkuje sie wieksze ilosci np. wojska i trzeba...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.