Tak sobie robię przygodę po raz n-ty i myślę sobie, że przydałyby się dwie proste funkcjonalności: 1. Kiedy wypuszczam generała i człapie on sobie...
Witam Uważam że zadania gildyjne powinno mieć ograniczony czas np max 3-5 dni lub admini gildi mogli mieć mozliwość szybszego zakończenia takiego...
Istnieje głupi błąd w pisowni polskich liter. Ilekroć pisze literę (ą) w grze, cały poprzedzający tekst znika. To irytujące, szczególnie gdy pisze...
Witam. Proponuje, żeby istniała możliwość zmiany celu budynku. Przykładowo: w złożu kamienia zostało mi 10 sztuk a kamieniołom zbiera surowiec ze...
Mam propozycję żeby umieścić przy czacie gry możliwość powiadomienia MOD-a o nieprawidowościach. W tej chwili na Czarcim Gaju gracz ubliża innym a...
Naszła mnie pewna myśl mianowicie : Podobno punkty doświadczenia po osiagnięciu 50poziomu lądują w menu gwiazdy. Proponują by taka możliwość była...
Witam mam ciekawy pomysł, gdyby tak można byłoby grać w settlers na telefonie normalnie przez przegladarke w telefonie na takiej zasadzie jak na...
Krótko: Może by tak wprowadzić mini forum w grze ? proszę innych graczy o wypowiedzi czy by się wam spodobała ta opcja czy nie.
wymiana mapek na przygody jest juz u kupca ale przydalby sie handel jeszcze w druga strone powiedzmy wyspa piratow kosztuje 150 fragmentow...
Witam. Mam propozycję, co do targowiska gildii i chyba niema takiego tematu nigdzie na forum. Mianowicie chodzi o jakieś dodatkowe przedmioty które...
Proponuje aby dodać check boxa za pomocą którego mógłbym odznaczyć lub zaznaczyć wszystkie rodzaje produktów w kantorze handlowym. Obecnie aby aby...
Zauważyłem że przygody na wyższych levelach jak np. Zakazane Eksperymenty wymagają poświęcenia niesamowitych ilości wojska a nagroda za nie jest...
Ten temat był już poruszany 2 miesiące temu, ale zgasł i trafił do archiwum bez wzmianki o przyjęciu/odrzuceniu pomysłu. Problem natomiast nadal...
witam chce dac propozycje o promocje w sklepiku :"patenty" promocja polega na tym ,zeby odnawiala sie powiedzmy o 4 tygodznie i trwala 5 dni...
Szukałem takiego wątku, ale nie znalazłem. Jeśli już taki mimo wszystko istnieje proszę o scalenie i sorry za bałagan. Czasem zdarza się tak, że %...
Witam, dzisiaj szkoląc ( w koszarach ) 75szt konnicy i mając pełen magazyn koni. Anulowałem szkolenia 50szt konnicy i zamiast mieć w Menu gwiazdy...
Proszę o to aby powstał budynek, z którego będzie wychodził pan i obsiewał pola zbożowe bo to ciągłe sianie i sianie potrafi niejednego zanudzić na...
Proponuje wprowadzenie kolejkowania w Magazynie Prowiantu.
czytałem nie które tematy i są naprawde fajne pomysły co do budynków wprowadziły by dużo nowości do gry ale nie wiem czy było by na nie miejsce...
Jak w tytule, a chodzi mi o to, że w menu gwiazda - zakładka zasoby bywa tak, że jest kilka-kilkanaście ikonek tego samego zasobu, ale nie można użyć...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.