Siemka, tak sobie myślę, że dość ciekawym dodatkiem do gry, byłby budynek kasyna, działający na zasadach prawdziwych kasyn: raz wygrasz, raz...
Proponuje dodać TAGi gildii przy nickach na pasku znajomych (pod avatarkami). Najlepiej jeszcze proponuje wprowadzić podświetlenie tagu po najechaniu...
Witam wszystkich których zainteresował tytuł mam pewien pomysł nie wiem na ile wykonalny i na ile was zainteresuje. Zaraz po Halloween mamy święta...
Witam, pewnie dla większości graczy zagadką jest to że nie można przenosić magazynów. Jest to dosyć irytujące bo np mając magazyny na 5lvl i...
Dotyczy takiej sprawy, bardziej menu gwiazdy, (bo to bardzo dobra i przydatna sprawa bo można sobie przechowywać różne rzeczy). Chodzi dokładnie o...
Skoro mamy już znajomych to dobrze by było, żeby kilku z naszych znajomych (np.3) można było ustawić na Dobrych Znajomych i upoważnić ich do...
Mam takie pytanie-sugestię dotyczące urodzin użytkowników. Byłby to miły gest ze strony twórców gry, gdyby w dniu urodzin użytkownik otrzymał jakiś...
Witam, Może już był jakoś opisany ten pomysł, ale wydaje mi się fajny i potrzebny. Więc przydałaby się opcja blokowania zasobów w drzewie...
witam uważam ze dobrym wprowadzeniem do gry było by z zakładce członków zrobienie dodatkowej rubryki z ostatnia obecnością danego członka pomogło by...
Chciałbym żeby animacja walki wyglądała tak jak w pełnej wersji The Settlers 7. Czyli żołnierze wychodzą za generałem który jedzie na koniu i...
Jak wszystkim wiadomo czasami można zakupić lub dostać za misję czy w inny sposób doładowania kopalni np + 250 rudy żelaza i to bym zostawił ale...
Czy drodzy deweloperzy nie myślicie, iż przydałoby się ze zwykłej życzliwości, uprzedzenie nas - czyli waszych klientów, ile można zakupić na...
Ośmielam się zaproponować BB swój własny pomysł na wszelkie międzynarodowe eventy. 1. Event międzynarodowy ma sens wtedy i tylko wtedy kiedy...
Moim zdaniem gildie powinny mieć własne fora wewnętrzne w grze z łatwym do nich dostępem. Komunikacja między graczami także powinna zostać...
Czasami tak jest, że mamy za dużo jakiegoś wojska (np. koni) i nam nie są potrzebne w tym momencie i blokują nam osadników. Chcemy wyszkolić inne...
Tak mi przyszło do głowy, że można by dodać możliwość podniesienia poziomu generała, aby zmienić np. zwykłego w doświadczonego, a doświadczonego w...
nie rozumiem skad potrzeba dodawania przypadkowo spotkanych graczy do znajomych celem handlu z nimi. uwazam, ze opcja 'handel' powinna byc...
Codziennie widzę na global-1 rozmowy w stylu: - sprzedam (...) - spadaj na global-7 - a jak wejść na global-7? etc. A jakby nazwać: ...
Przeglądałem tematy i nie znalazłem tego nigdzie - moja propozycja jest taka -> W związku z tym, że większość elementów dekoracyjnych niestety...
Witam Bardzo miłym i przyjemnym dla oka byłaby zmiana wygladu garnizonu.. zależnie jakiego generała posiadamy.. Generał 200 - mógłby pozostać bez...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.