Witam brakuje mi przycisku zerowania wojska u generała. Przesuwanie barów na 0 (zero), kiedy trzeba dołączyć inny rodzaj wojsk jest męczące.
Prośbe mam ogromną do twórców :-) Chozi mi o to, cobyscie zbudowali i wdrozyli gdzieś tam do zakupu budynek Karografa, w którym mapy moznaby robić...
Może pojawi się któregoś dnia taki budynek. Można by było szkolić duchownych, którzy poprowadzą badania nad nowymi technologiami. Inny rozwiązaniem...
Witam. Gram od kilku dni i jednej rzeczy mi brak. Mianowicie chodzi mi o notatnik/brudnopis, w którym można by było np. zapisać sobie co chce się...
Witam. W obecnej chwili w zadania gildii nie jest premiowana ta osoba co wykona zadanie, tylko ta osoba co nie wykona zadania. Dlaczego tak myślę...
Jak wiadomo władza kocha podatki. Chodzi mi o stworzenie budynku poborcy podatkowego(komornika). Jego działalność polegałaby na obchodzeniu...
1. Witam mam taką małą sugestię dotyczącą okienka garnizonu, nad suwakiem ilości wybranego wojska powinno być okienko gdzie zwyczajnie można wpisać...
Chodzi mi głównie o kolory grządek jak się przyjżeć władyce na poziomie 5 z bliska to widać tam pomarańczową , purpurowa i jasno niebieską grządkę...
Gdy otworzymy zakładkę z tym zestawem misji, trzecia misja nosi błędną nazwę w oknie po prawej stronie. Jest tam "List bez adresata", a powinno być...
Pomysł prosty i banalny, w grze wieje nudą coraz więcej ludzi odchodzi bo nic ich już nie trzyma. Moje rozwiązania: Wprowadzić cykliczny event...
Witam. Moim pomysłem, jak w temacie, jest umożliwienie rozbudowy budynku szkółki wiejskiej, a tym samym zmniejszenie czasu produkcji. Moim...
Witam, chciałbym przedstawić pomysł nocy w grze jako tylko i wyłącznie element graficzny. Moim zdaniem trochę dziwnie że cały czas jest dzień,...
Czy nie warto by było powiększyć podstawową wyspę z 3x3 na 9x9?
Ja mam taką propozycję, żeby przy dawaniu premii na budynki, które są zatrzymane automatycznie się uruchamiały. Codzienne włączanie tych budynków to...
Witam , nie wiem czy już było czy nie ale napiszę jeżeli było to skasujcie jeżeli nie było to wypowiadajcie się moim pomysłem jest utworzenie w...
Eventy zawsze(chyba) są z okazji świąt, a przecież można zrobić je z innej okazji:np jak w moim pomyśle jest to rocznica bitwy pod grunwaldem. Event...
Witam. Problem zapewne pojawiający się w każdej gildii : kto zrobił, a kto nie wykonał zadania,trapi niejednego administratora gildii,więc wpadłem...
Witam, chciałem wraz z Baross'em przedstawić dwie proste modyfikacje dotyczące budynków koszar i magazynu prowiantu: 1. Dodanie licznika...
Złota Papuge powinni dać 300 za 500 monet gildi granit powinni dać 150 za 400 monet gildi
Widziałam podobny wątek, ale nie miał ankiety i został zamknięty. Mój pomysł polega na możliwości kupowania przez gildię nowych elementów do...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.