walka by polegała że zapisują się gracze to walki wystawiając generała z wojskiem. Podział lvlowy ze 25 moze walczyc tylko z 25. Drabinka...
Mam propozycję aby w zakładce "Kupno" pojawiła się dodatkowa kolumna, której wartość będzie ilorazem kosztu i oferty. Kolumna taka ułatwiałaby...
Witam mam taki pomysł może co jakiś czas mogłyby się pojawiać nowe obozy bandytów na wyspie bo czasem wieje nudą .
Może by do gry wprowadzić drugi magazyn prowiantu? Obecnie teraz kiedy produkuje kosze to gdy chce coś innego wyprodukować to muszę kasować koszyki...
Zapewne wielu z was zauważyło, że kopalnie to najbardziej irytujący temat w gospodarce TheSettlersOnline. Stawianie nowych kopalni, a potem siedzenie...
Witam, Czasami zdarza się, że po wysłaniu specjalisty na misję zmieniają się nam priorytety lub po prostu klikniemy przez pomyłkę nie to co...
Witam ,co myślicie nad możliwością zmiany avataru ? Mam na myśli zmianę jednokrotną chociażby poprzez suport .
Żadnych nagród Żadnego wojska Brak możliwości "Anuluj przygodę" [już ta opcja jest problemem, gdy się kogoś zaprasza - u zaproszonego i tak...
Jak w temacie- koszt rozbudowy rezydencji do poziomu 4 jest zdecydowanie za duży! Ktoś zauważył problem wprowadzając od Wielkanocy nowy budynek-...
Witam sugestia, pomysł. Czy było by uciążliwym wprowadzenie dźwięków czatu. Dźwięk odtwarzany miałby być przy nadejściu nowego wpisu w danym...
dla mnie pomocny był by licznik budynków w oknie Podsumowania Gospodarki - aby nie tylko było widać ile jest przychodu na 12h ale też ile sztuk [np....
Witam. Mam taki pomysł żeby dodać nowy dział u kupca: "Wędrownicy". W tym dziale znajdowały by się jednostki "wędrowne", czyli pojawiały by się tylko...
Witam, W trakcie gry, klikając na menu budowli (dział "Budynki mistrzowskie") i geologa, myślałem, że coś tu brakuje. To właśnie dlatego piszę ten...
A czy dałoby się żeby drzewa wyrastały w losowym miejscu ? lepiej by było budynki ustawiać mając wiekszą przestrzeń po wycięciu drzew. Co Wy na to ?
Witam. Czy byłaby możliwość wprowadzenia do gry opcji, aby w Gildii była dodatkowa zakładka "Zadania gildii", a w niej lista członków, którzy...
Moją propozycją jest zmiana/uściślenie punktu nr 2 zasad gry http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14981-Zasady-Gry. Konkretnie chodzi mi o...
Możliwośc przenoszenia w dół i górę danego "przedmiotu" w kolejce produkcji. Wydaje mi się, że taka drobna zmiana przydałaby się w grze. Za...
Nowe rzeczy u kupca powinni zrobić za monety gildi Złota Papuge powinni dać 300 za 500 monet gildi granit powinni dać 150 za 400 monet gildi
Wiem, że niektórzy od razu zjadą ten pomysł bo to amerykańskie święto i gdzie polska Noc Kupały itp. :) Tym od razu mówię Noc Kupały widziałbym...
Nie od dziś wiadomo że osadnicy to bardzo pro-eko człowieki. Stare zjedzone przez korniki deski, połamane bale, zniszczone wózki czy połamane łuki...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.