Wiadomo ile krwi i nerwów napsuł nam czat handlu, . A rozwiązanie wydaje się proste - zamiast dawać go pośród innych czyli pomiędzy pomoc a czat...
Dobrze by było zrobić tak, żeby po najechaniu kursorem myszy na dany nick na czacie tak jak jest opcja np. "szpet" zrobić opcję np. "napisz"-i dzięki...
Sporym problemem z zadaniami gildii jest mobilizowanie ludzi do ich robienia. Obecnie warunek ukończenia zadania jest sztywno określony. Proponuję...
Co myślicie o dodaniu do targowiska gildii LOGO GILDII (TAG gildii z kwiatów lub czegoś innego) co byłoby widoczne gdy wchodzisz na mapke znajomego...
Jak wiadomo to co przynosi odkrywca z poszukiwania skarbów nie jest żadnym skarbem. Moja propozycja jest taka aby wprowadzić dodatkowe egzotyczne...
Mam pomysł aby dodać przy handlu opcje statystyki aby pisało co statystycznie po ile jest kupowane i sprzedawane.
Witam Chciałbym przedstawić moją propozycję dotyczącą gry, a dokładnie dodania nowego elementu, który mógłby wystąpić w grze. Chodzi o płotki,...
Przedłużania premii: Gdy wybieram budynek do rzucenia premii, mogę też rzucić na taki, na którym premia już działa i czas działania premii się...
Co sądzicie o opisie, który pojawiałby się po najechaniu (tylko po najechaniu myszką, nie po kliknięciu) na avatar znajomego. Opis ustawiałby...
witam, Co myślicie o tym, żeby na handlu można było sprzedawać jakieś pakiety towarów, np. 1000 napitku, 200 mieczy z brązu i 5000 chleba (max z 5...
Myślę, że dla wielu graczy niektóre zakładki są zbędne np. Global albo Handel. Uważam, że dobrą opcją byłaby możliwość ich wyłączenia. Gra przy...
Proponuję wprowadzić aukcje, w których sprzedający ustala tabelę przeliczników pomiędzy towarami. Pozwoli to uniknąć sytuacji, z którymi miałem...
co wy na to żeby dodać kopalnie granitu na wyspie albo zostawcie na stałe tą funkcje co była w święta w magazynie ? przerabianie marmuru na granit ....
czy BB bierze pod uwagę możliwość zmiany wielkości czcionki na zakładkach ? być może większość uważa to za niepotrzebny wymysł, ale coraz więcej...
Miałbym taką małą sugestię żeby po przeprowadzonej symulacji walki obok przycisku "OK" był dodatkowy przycisk atakuj, było by to pomocne bo nie...
Moim zdaniem upgrade budynków takich jak huta żelaza, czy miedzi powyżej 3 lub 4 poziomu powinien polegać na zwiększaniu wydajności, a nie tylko...
Proponuję wprowadzić hurtową sprzedaż przedmiotów i przygód. Dlaczego mając 5 szt. Banitów przykładowo, muszę sprzedawać po 1 sztuce? Suwak na 4...
Podczas gry dobieramy sobie przygody. Oczywiste jest, że interesuje nas bilans zysków i strat. Dlatego część przygód prawdopodobnie nigdy nie będzie...
Witam. Chciałbym zawnioskować aby ikony w Menu Budowli były odmienne dla różnych typów budynków wytwarzających odpowiednie surowce. Teraz dla...
Witam, na początku zaznaczę, iż najpierw trochę "obsmaruję" a potem przejdę do sedna. Obecnie dostępne są tzw. "zadania kryzysowe", nie wiem czy...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.