Mam pytanie: Co wy na to żeby wyrzucić z nagród za przygody, doładowania do zboża i mięsa?? Nie wiem po co to ma być, ani tego sprzedać ani...
5 Zadanie - Wytrenuj w koszarach daną liczbę Żołnierzy: 120 Znajdź 600 szt granitu podczas przygody "Azyl bandytów" Witam, o ile wytrenowanie 120...
Można by w wiadomościach zrobić zakładki, typu: Buffy, Wiadomości od graczy, Systemowe ( czyli wiadomości od GM'a , odkrywcy, przygody, zasoby,...
Byłoby to urozmaicenie gry i zwiększenie wartości gildii. Otóż twórcy gry opracowują pakiet (jedna, może dwie albo trzy lub więcej, nie postuluję...
Witam, Dość często zaglądam do Domu Władyki by sprawdzić jaki jest stan magazynów. Wiąże się to niestety z przewijaniem ekranu, aż do budynku "Dom...
BB usilnie się stara żeby gracze budowali budynki do produkcji kuszy, mieczy damasceńskich czy dział. Niestety, system dropów z przygód powoduje, że...
Witajcie. Każdy gracz spotkał się z sytuacją, kiedy jest zmuszony poświęcić się życiu codziennemu, przez co w grze przestaje się pojawiać na...
Możliwość zmieniania interface : Tam gdzie są informacje o ilości surowców budowlanych powinna być możliwość zmiany np. na granit , monety gildii...
Moim zdaniem powinna byc opcja zmiana wlasciciela gildii lub tez zmiany nazwy.W wielu innch grach tego tupu jest to mozliwe dlaczego nie tu?
Skoro Białego Zamku nie da sie nijak kupic na handlu to czy dało by sie go wprowadzić do sklepu zebym za klejnoty mógł kupic?
Witam, Mam pomysł by jak są te zadania kryzysowe to żeby nie było losowości, bo jak wszystkim wiadomo trudno granit zdobyć z przygód czy przez...
1)Udostępnić poziom do lvl 100 2)Zrobić 6 poziom ulepszeń na budynki ,by zyskać 6 poziom można było poprzez klejnoty. 3)Znów zrobić jakąś akcje...
Ostatnio na settlersach wieje straszną nudą zastanawiałem się jak mógł by wyglądać system PVP. Moja wizja wygląda następująco : Podstawa : ...
Z racji ogromnych strat w wioskach, robieniem przygód, wykonywaniu zadań dziennych, logowania czy gildyjnych postanowiłem stworzyć temat do...
Witam chciałam przedstawić pomysł dotyczący banowania graczy - jeżeli ktoś naruszy zasady użytkowania czatu ogólnego to dlaczego od razu znikają...
Proponuję rozbudować okno Wiadomości tekstowych gry o skrzynkę "Wysłane", czasami przydałaby się historia co i komu wysyłaliśmy. Po pijaku ciężko o...
1. Po zalogowaniu raporty w oknie "Wiadomości" sytuacji które się wydarzyły w trakcie gdy byliśmy wylogowani, takie same które się pojawiają w tym...
Dostaliśmy koszyki, monety i bardzo dziękujemy ale... Czy nie można zrobić jednorazowo, jako rekompensata za stracone zasoby i czas (kolejka...
Witam Wpadłem na taki pomysł,żeby w tawernie co jakiś czas pojawiali się(lub byli w niej ciagle) bohaterowie/bossy do wynajęcia typu-Krwawa...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.