Witam wszystkich, Chciałbym przedstawić propozycję wprowadzenia zmiany dot. rekrutacji wojska, a mianowicie: Pozbycie się dotychczasowych...
Czy jest szansa na wysyłanie małych podarunków dla wszystkich członków gildii, na podobnej zasadzie jak wysyłanie wiadomosci z gildii. Fajnie by było...
Witam uważam że zadania gildyjne w których trzeba wydać proch z magazynu są trochę nie w porządku dla osób z 46 lew gdzie proch można robić od 47...
Cześć. Ostatnio wpadłem na pomysł aby doszło do gry coś takiego jak "Wojny Gildii". Polegało by to na tym, że w gildii szef miałby opcje...
Jednoczesne wykonywanie zadań we wszystkich slotach kolejki budowania. Bardzo uatrakcyjniłoby to grę.
Na ten temat pewnie już trochę postów było, może ktoś już też wpadł na ten pomysł, ale że nie mam sił na przeszukiwanie forum to wpisze tu swój...
Witam, Zauważyłem problem z graniem na nowych laptopach z ekranami panoramicznymi. Problem polega na obszarze widoczności mapy. Gram zwykle bez...
Chyba każdy z nas zetknął się z sytuacją, w której nie może się zalogować danego dnia, z tego czy innego powodu. Pomocne było by wtedy zatrzymanie...
Witam. Mam propozycję, aby trochę zmodyfikować system przyznawania nagrody w gildii po wykonaniu zadania gildii. A mianowicie - jeśli zadanie ma...
Mam pomysł jak i małą sugestię w jednym, a mianowicie: Na kanale pomocy w grze usłyszałem, że nie ma w grze mapy z małpami związku z tym, chciałbym...
Pomysl w zadnym stopniu nowy, zarys jego przedstawialem w zeszlym roku na 2 forach ale przeszedl bez specjalnej reakcji. Idea polega na tym, zeby...
Witam. Co tu dużo mówić... Zastanawiam się dlaczego nie ma takiej opcji jeszcze w grze i czy w ogóle jest ona możliwa do wprowadzenia...
W podsumowaniu gospodarki wartoby dodać Zasoby mieszkalne które wyświetlałoby listę domów i rezydencji celem weryfikacji poziomów. Dodatkowo...
Usprawnijmy działalność gildii bo na razie to nic Elitarnego. Po gildiach siedzą maruderzy, którzy tylko czekają jak odpowiednia grupa ludzi zrobi...
Co myślicie o tym, żeby przerabiać w magazynie prowiantu zdobytą saletrę z przygód na coś w rodzaju nawozu do użyźniania pól pszenicy? Ja osobiście...
Utworzenie wyspy do walk miedzy graczami Zapisywanie się do "walki o życie" koszt np 10 monet Na czym by to polegało. A wiec specjalna wyspa do...
Utworzyć ranking według punktów gildii. Każda gildia za wykonane zadanie otrzymywałaby pkt. Dodatkowo każdy gracz za wykonanie zadania własnego...
to będzie długi temat osoby o słabych nerwach lub małej ilości czasu niech lepiej odpuszczą se lekturę temat będzie dotyczył "kilku" usprawnien...
Witam! Wiele razy robiłem przygodę Wyspa Piratów i zawsze podobały mi się zacumowane tam okręty. Mapka z tematu Poznańczyka: No i...
Czy można usunąć z opisu gry "Matczyna miłość" pewien kawałek zdania. "Dodatkowa przygoda: Zyskaj wór pełen złota i szansę na otrzymanie wspaniałej...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.