Witam.... Ciągłe wystawianie handlu (takich samych ofert) można by uprościć, dając możliwość "wczytania" poprzedniej oferty z zakładki historia....
Może przydała by się taka mała opcja jak - anulowanie poszukiwań złóż u geologa. Bywa czasem tak że nie zauważymy że dane złoże jest, wysyłamy...
Taki mój ideas który zapewne rozbije się jak fala o skały ale przynajmniej ktoś sobie poczyta z nudów :P Pamietam jak kiedyś było frajdą...
Myślę żę dobrym pomysłem na ożywienie gry byłoby wprowadzenie nowej gałęzi gospodarki związanej z wodą. Biorąc pod uwagę że gra toczy się na wyspach...
Witam. Jeśli już coś takiego było to sorry :P Lecz moim skromnym zdaniem coś takiego powinno zostać wprowadzone już na samym początku wprowadzenia...
Rzecz banalna w swej prostocie. Dlaczego nikt z twórców nie pomyśli, aby w koszarach zwiększyć ilość produkowanego wojska, bez względu na jego rodzaj...
Proponuje by stawianie zwykłych domów nie zabierało patentów budowlanych w przeciwieństwie do rezydek. Dzięki temu może część graczy zrezygnuje z...
Mam taki pomysł, aby zrobic obok ofert w historii handlu przycisk "WYSTAW PONOWNIE". Ułatwiło by to handel ludziom ktorzy dużo sprzedaja po stałej...
Może by tak na forum by umieścić taki przykładowy przelicznik. wiem, że handel swoje a przelicznik swoje, ale przynajmniej miałbym orientacje co...
Witam, Chcę zaprezentować kilka pomysłów budynków i surowców. Budynki i surowce zostaną opisane poniżej....
Witam, Mam do zaprezentowania nowy pomysł, który zawarłem w tytule. Spis treści: 1. Produkcja i handel 2. Zastosowanie 3. Efekty...
Jesteś z ludźmi w przygodzie - czasami tych ludzi jest trzech. Nie chcesz pisać na gildyjnym, a fajnie by było popisać. Zwykły priv jest na 2...
Chodzi o same wiadomości. Mój pomysł, to zmiana przedstawienia wiadomości, które dostajemy po rzuceniu nam przez kogoś koszy. Naprawdę, jeśli...
Uważam że dobrym pomysłem była by opcja Notatnik (bądź Notatki), najlepiej ze skrótem klawiszowym "N" Często zapisuje sobie na kartkach (muszę...
Witam Osadników! Nurtuje mnie jedno pytanie, dlaczego członkowie gildii (z określonego pułapu levelowego) dostają takie same zadania? Na przykład,...
Witam... przedstawiam propozycje - awans generałów 1/ zwykły generał mógłby awansowac na doświadczonego generała po wykonaniu 500 ataków bez...
Pomysł jak w tytule. Istnieją gry netowe, gdzie waluta osiągalna za realne pieniądze jest dostępna na handlu. W grze o której myślę, 'fabryczna'...
Jak wiemy bilans gospodarki jest liczony dla 12h cyklu pracy. Koszyk ciotki Irmy daje premkę x2 na 6h gdy rzucimy samemu i 9h gdy wrzuci nam...
powinno być tak: -znacznie mniej rodzaji budynków -drzewa same mogą odrastać -mniej rodzaji surowców -krótszy czas budowy, wytwarzania,...
"Twój odkrywca wyruszył na poszukiwanie strefy zdarzeń" - nie wiem, czy kiedykolwiek udało się odkrywcy znaleźć ową "strefę zdarzeń". Wystarczy...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.