Bardzo by się przydał budynek w którym pracuje ,,geograf", produkował by on mapki które bardzo przydają nam się w grze.... z poszukiwań odkrywców...
Uważam, że w opcjach ustawienia konta gry, powinien znajdować się guzik z nazwą "Kasuj Konto". W większości portali takowe istnieją, a to ułatwiłoby...
wg. mnie to dziwne gdy wchodząc na targowisko gildii pokazują się nam jedynie dostępne klejnoty. Oczywiście klejnoty by zostały jedynie pokazywałoby...
Może przydała by się taka mała opcja jak - anulowanie poszukiwań złóż u geologa. Bywa czasem tak że nie zauważymy że dane złoże jest, wysyłamy...
Witam chciałbym poruszyć temat zadań gildii i zachęcić innych graczy do wzięcia udziału w dyskusji na ten temat. Na stronie rosyjskiego forum...
Bardzo by mi ułatwiło grę gdyby w koszarach i magazynie prowiantu można by było modyfikować kolejkę produkcji. Tak jak to ma miejsce w kolejce...
Rzecz banalna w swej prostocie. Dlaczego nikt z twórców nie pomyśli, aby w koszarach zwiększyć ilość produkowanego wojska, bez względu na jego rodzaj...
Czy jest mozliwe wprowadzenie w grze przy zadaniach gildyjnych lub w samej gildii mozlowosci podgladu kto juz takowe zadanie ukonczyl a kto jest w...
Każda osada powinna mieć swój bank. Pomysł jest prosty. Użytkownik lokuje tam część swojego złota, której obecnie nie zamierza wydawać i codziennie...
Propozycja moja dotyczy upraw roslin i hodowili zwierząt. fajnie by było mieć np. sad owocowy lub jakies zwierzęta. Owoce i zwierzeta mogłyby być...
To budynek, w którym gracz mógłby kupować za złoto/klejnoty gotowe odziały, których niemożliwe jest wyszkolenie samemu. To mogą być np. jakieś...
Mógłby się pojawić w grze budynek kowala, który za odpowiednią ilość surowców wynajdowałby i\lub ulepszał obecny obecny oręż dla danego wojska, bądź...
Strasznie mnie zniechęca do gry jedna rzecz, która jest bardzo łatwa do zmiany. Teraz jest tak, że za każdym razem jak chcę dodać do kolejki...
Te pływające domy to fajna sprawa szkoda tylko że jest tak mało na nie miejsca. Tak się zastanawiam czy nie można by wprowadzić możliwości budowania...
Witam, często korzystam z handlu i brakuje mi jednego oczywistego filtra: Oferty kupna | Oferty Sprzedaży. Aktualnie wybierając w polu Szukaj...
Cześć. Ostatnio wpadłem na pomysł aby powstała mozliwość ulepszania swoich jednostek. Mianowicie chodzi mi o to, że będą istniały ich poziomy np....
Tak mnie naszła myśl podobna jak w grach Zeus, Faraon itp. Magazyny budujemy aby powiększyć pojemność ogólna, a co jakby wprowadzić w grze...
Konkretnie chodzi o to, że np: mamy 2 budynki danego typu na 5 poziomie, ale tak wysoka produkcja jest nam niepotrzebna, bo zabiera surowiec na cos...
jak w tytule, chodzi o możliwość zakończenia premii, która już jest na budynku
Przewidywalność w końcu nudzi, a klepanie przygód "z automatu" szczególnie. Jest na to rada: Wprowadźmy do każdej przygody element ryzyka,...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.