zapytanie czy mozna by zrobic w koszarach zeby natychmiastowe zakonczenie jesnostek za klejnoty musialo byc poprzedzone wcisnieciem ok , gdyz przy...
Magazyn Prowiantu Tak jak w temacie zacząłem chodzi o kolejkę budowania dla tych oto budynków. Między innymi o skrócenie czasu wklepywania np. woni,...
Cześć!!! :) Nie wiem czy już ktoś wpadł na ten pomysł, ale tak sobie myślę - pewnie prymitywnie:P - że można stawiać rezydencje na wodzie, a gdyby...
Co myślicie o tym, żeby dodali do kupienia w jakimś evencie specjalnego generała do szybkich, słabych ataków (potrzebnych przy kupnie lub wymianie...
Ponieważ pierwszy raz zabieram głos na tym forum, chciałbym serdecznie pozdrowić wszystkich jego stałych bywalców. Moja sugestia jest taka - aby...
Powiększenie Mapy budowy na budynki , rezydencję itp. przy wykupionych wszystkich patentach i rezydencjach , zaczyna brakować miejsca na wyspie ,...
Witam wszystkich graczy! Piszę to już drugi raz (mój pierwszy post uległ właśnie cenzurze i został skasowany) i mam nadzieję, że tym razem to...
Dałoby to możliwość lepszego zagospodarowania terenu, zwiększenia wydajności budynków poprzez odpowiednie rozstawienie budynków wokół magazynu i i...
To by było dobre... co o tym sądzicie? Po walce generał zdobywa doświadczenie bojowe i ma więcej punktów zdrowia i ataku. Szanowałbym ich bardziej a...
Podczas czytania wątku o automatycznej cenzurze przyszło mi do głowy, że przydałby się taki automatyczny słownik na czatach w grze, który robiłby...
Witam, chciałbym poruszyc temat zmiany nicku w settlersach. Kilku z moich znajomych uzyskało pomoc od supportu i nicki zostały zmienione. Na moje...
Skoro można odkrywcę wysłać na bardzo długie poszukiwanie skarbu, to dlaczego nie umożliwić bardzo długiego poszukiwania przygód? Na przykład (bez...
raz na jakiś czas do brzegu wyspy przybywa i cumuje tajemniczy statek. Okazuje się że jest to kuter bogatego kupca z Indii który posiada złote monety...
Witam Wykonujac dzis przygodę sześcioma generałami pomyślałem że dużym ułatwieniem była by możliwość nadania każdemu jakiegos psełdonimu bądz...
Sugeruje aby poprawić nadmiar pieniądza w grze wprowadzenia możliwości zakupów u kupca za monety zlikwiduje to nadmiar pieniądza na rynku i...
Często robię tą przygodę w opcji "szybki drop" i bardzo przydało by się miejsce na mapie dla jeszcze jednego generała podczas ostatniego ataku gdyż...
Wpadłem na taką myśl, że dlaczego zwykly odkrywca nie zmienia sie po wykonaniu jakiejś okreslonej liczby poszukiwań bądź za jakaś oplata w...
Moim zdaniem jest brak statków,gdyż wybieramy się na misje -jak teleportem ?
Witam mam propozycje by można było handlować patentami,lub wprowadzić nowe ''patenty'' pakiety : 1 szt/ 3 szt /5 szt za mniejszą ilość klejnotów. ...
Jak już po temacie można się domyślić chodzi o numerację kolejki, jest to dla mnie niezbędne w obecnej sytuacji. Jeżeli zniosą limit rekrutacji to...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.