Tej przygody kompletnie nikt nie robi, na handlu nawet za rybke nikt nie kupi. Jak dla mnie nie ma to sensu i najlepiej byłoby zmiana z 2óch na 3ech...
Co myślicie o pomyśle stworzenia, dodania do gry budynku, w którym mieszkałby "budowlaniec" lub tego typu postać, której zadaniem byłaby modyfikacja...
Witam proponuje aby twórcy gry stworzyli Warsztat Granitu,jestem pewien że każdy gracz był by bardzo zadowolony.
Po osiągnięciu pewnego etapu rozwoju nasze wyspy stają się nie tylko samowystarczalne, ale w magazynach zaczyna nam brakować miejsca na produkowane /...
Drobna sprawa, a ile pomoże nowym graczom. Gdy sam po raz pierwszy spojrzałem na swoje pierwsze tego typu zadanie to zdębiałem. Mam tak robić, żeby...
Z uwagi na to, że zbliżają się wakacje, a wiadomo, że event jakiś by był mile widziany, chciałem rzucić jeden z pomysłów, jaki mi przyszedł do głowy,...
Witam. Chciałbym przedstawić swoją propozycję na nowe budynki produkcyjne i dodatkowo na nową możliwość wytworzenia "bufa" w magazynie prowiantu....
Proponuję aby nazwać monety używane w grze. Złoty Polski Królewski Dukat - skrót DUK DUKAT = DUK Szczegóły w wątku Monety na serw. Nowa...
Proponuję dodać do gry możliwość nakładania premii na grupę budynków lub gałąź gospodarki. Np. Opcja pierwsza: premia na wszystkie kopalnie miedzi....
Pomysł już kiedyś przedstawiałem ale ucichło i został przeniesiony do archiwum więc bd go opisywać dopóki go nie wprowadzą... Pomysł polega na...
Chodzi mi o to żeby dodano dodatkową opcje oprócz "Znajomi"; "Gildia" i "Wszystkie". Można by ją nazwać "Przyjaciele". Chodzi o to, że w zakładce...
Pierwsza częścią Settlers, w jaką grałem, była ta o numerze 3, był tam wybór: możliwość rozpoczęcia gry rasą Azjatów, Rzymian, lub Egipcjan. Rasy te...
Co wy na to żeby móc mieć inne wyspy. Było by od razu ciekawiej i było by więcej miejsca.:cool::D:) Jeżeli macie sugestie co można jeszcze zrobić...
Hej jak myślicie jak by było gdyby byli muszkieterzy tworzeni w koszarach bo skoro są armaty to czemu ma nie być muszkieterów. No czemu nie?:confused:
Mam sugestię żeby coś zrobić z generałem.Porusza się w ślimaczym tempie przez co gra staje się nużąca i nudna.
Witam, proponuję następującą zmianę. Otóż atakując przywódcę w danym sektorze przygody i go niszcząc znikają również obozy wroga, które da się...
Krótko i na temat, tak jak w ankiecie. Chodzi mi oto żeby zablokowane okno nie znikało podczas: przejścia do innej strefy, wyjścia z gry, ponownym...
Witam Nie wiem jak inni gracze się do tego ustosunkują ale uważam ze powinna zostać dodana informacja do koszar jaka ilość oraz typ jednostek jest...
Witam, jeszcze nie przemyślałem tego dokładnie, nad proporcjami itd., ale chodzi mi o to czemu by nie zrobić możliwość przydzielania większej ilości...
Wybieranie ilości sprzedawanego towaru przy pomocy wprowadzania liczb, a nie przejazd tym kursorem którego nie da się kontrolować.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.