1) Proszę o posortowanie premii w gwieździe wg ilości od najmniejszej do największej - w obrębie danego typu premii - aby w pierwszej kolejności móc...
Witam. Temat był już poruszany, lecz za każdym razem ginął w otchłaniach archiwum lub koszu. Według mnie w wiadomościach brakuje zakładki...
Było by niezmiernie miło aby skala na suwaku w magazynie prowiantu przeskoczyła o 1 miejsce. Dodawania do produkcji wielu np pokarmów dla ryb można...
1. "Mgła wojny" + losowe* wartości armii w obozach w poszczególnych strefach (* 1 z 10/20 układów/zestawów na sektor) - do przygody przypisany jest...
Jak wielu z nas denerwuje gdy odkrywcy przynoszą coraz mniej opłacalne przygody jak dzieci sawanny czy zakazane eksperymenty i kilka innych. Owszem...
Na bazie tematów, które tu są, pomysłów z poradnika dewelopera oraz własnych przemyśleń mam pomysł odnośnie dalszego rozwoju gry. 1. Kolonia -...
Krótki pomysł ułatwiający życie, przynajmniej mi, i chyba nietrudny w wykonaniu. Dodanie takiego targu jak ten główny, tylko, że dla członków gildii....
System badań fajna rzecz ALE: po co narzucać sztuczne limity czy nie łatwiej ustawić: - limit ogólny na wydane punkty z rzędów poniżej, a nie 5...
Myślę, że przydatnym elementem w grze byłoby stack'owanie się premii i przygód w menu gwiazdy oraz udostępnienie handlu większą ich ilością na raz...
Witam, z góry przepraszam, jeśli takie coś już było. Mój pomysł polega na tym, żeby w meny gwiazdy albo gdzieś w panelu przygody była informacja...
kontynuacja: http://forum.thesettlersonline.pl/threads/30420-zr%C3%B3bcie-komende-me-bo-brakuje przepraszam za bałaganiarstwo, pisanie pod wpływem...
Pomysł stworzenia panelu złóż surowców. Dzięki niemu nie trzeba byłoby patrzeć gdzie i ile złóż jest wyczerpanych. Np. pokazywane byłyby surowce i...
Elo, ostatnimi czasy moja lista znajomych znacznie sie powiekszyla i, jako ze wiekszosc z kontaktow utrzymuje w celach handlowych, zauwazylem ze...
Moja propozycja wygląda następująco : Przy budynkach, które znajdują się w "Menu budowli" powinien być licznik, pokazujący obecny stan zbudowanych...
Kto tak słabo zna język polski by zakładkę w budynkach produkcyjnych na której są informacje o lvl budynku, o surowcach potrzebnych itp nazwać...
witam, czy nie mozna by obnizyc miejsca wyskaiwania okienka (te z informacjami "masz nowa wiadomosc, oddzialy wyszkolone itd."), poniewaz jego obecna...
Materiały potrzebne do wyprodukowania manuskryptu: -Zwykła papiernia (poziom 1) - czas produkcji 100 papieru 5h -Gisernia (poziom 1) - czas...
Proponuję dodać licznik dostępnych ilości złóż na wyspie (pozostałych do odkrycia przez geologa) - np po najechaniu na ikonkę przy Geologu. W tym...
jak w temacie ;] brakuje komendy /me
Proszę o wyrażenie swojej opinii na temat wprowadzenia możliwości przesuwania innych okienek gry. PS: jeśli powielam wątek, to przepraszam, nie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.