Witam wszystkich... Tak myślałem jak można by było zmotywować Graczy do robienia zadań w Gildii... I wpadłem na takie coś jak: Zadania specjalne...
Jak często wściekamy się, gdy w dropie z przygód wpada nam jakiś posąg, statuetka, drogowskaz... W trakcie eventów w Sklepie można kupić jakiś...
witam serdecznie uważam że fajnym pomysłem byłoby otrzymywanie punktów doświadczenia za dodawanie lub ulepszanie budynków. Myślę że spodoba się to...
Było kilka pomysłów dotyczących usprawnienia tej opcji ale jakoś przepadały, może ze względu na zbytnią ogólność pomysłów. Ja mam konkretną...
Szanowny supporcie jak już dajesz takie durne prezenty jak kanapka z serem to wyjaśnij działanie tej premii bo w zakładce pomoc nie sposób pisać non...
Tak mnie naszło czy nie dało by rady zrobić cosik odwrotnego do sklepu - czasami trafia się beznadziejna przygoda lub jakiś niepotrzebny gadget z...
Witam, nie bardzo wiedziałem jaki dać tytuł tego wątku, ale niech będzie :). Do rzeczy: Zapewne byliście już w niejednej gildii i sami wiecie...
Witam. Od pewnego czasu przybywa ludzi krórzy mają zapełnioną wyspę czym sie tylko da. Co wy na to aby dodać małą wyspę zaraz koło głownej na max 50...
Witam jakiś czas temu przyszedł mi do głowy pomysł związany z komunikacją w Gildii, mianowicie dotyczy on tego aby zrobić coś w rodzaju SKYPE aby móc...
Cześć Zapewne pamiętacie domki na wodzie? Pamiętacie też ile miejsca zostało na wodzie? Ja wymyśliłem jak zająć to miejsce. Otóż to geolog...
Zamiast oczekiwać, aż wyznaczona liczba graczy ukończy zadanie gildyjne, proponuje nieco zmienić system. Zadanie gildyjne trwało by 24h ( coś ala...
Wspólnie z kolegami z KTPL stwierdziliśmy, że konieczne jest aby było wiadomo kto zrobił zadanie gildii. Opracowałem ^^ projekt, który w prosty...
Jak pewnie zauważyliście na głównej strony mamy "odliczany czas" do zakończenia zadania kryzysowego. A teraz taka kwestia czy my w więzieniu...
Mam taki pomysł choć nie wiem czy wy też tak macie ale ja mam tak, że mam dużo paczek z marmurem czy deskami liściastymi w gwieździe bo nie...
Ponieważ nie zawsze jest czas na to, żeby robić sto rzeczy jednocześnie, przyszło mi do głowy aby w oknie handlu dodać zakładkę, w której ustawiałoby...
co powiecie na loterie ? bylo by to u kupca koszt 1 losu 5-10 klejnotów , losowanie 1-2 razy dziennie wylosowany gracz otrzymuje wszystkie...
PvP w TSO mogłoby wyglądać w ten sposób, że gracze zostają podzieleni na grupy na przykład od 26-30, od 31-35, od 36-40, itd. pozwoliło by to na...
Nie wiem co mnie tak dziś tknęło ale podsunę pomysł: Każda gildia dostaje wyspę wspólną dla graczy. Można tam prowadzić wspólne inwestycje w...
większość gier przeglądarkowych ma już rankingi graczy w specjalnościach swojej gry, dlaczego BB nie pomyślało do tej pory o tym ? bezosobowe...
Uważam że powinien być dodatkowy suwak w tych budynkach którym można by ustawić wielokrotność produkcji danego wojska (premii) np chcemy zrobić 15...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.