Dziś rozpocząłem produkcję 11-ego manuskrypu i zauważyłem wzrost ceny dokłanie o 10%. Czy ma to związek z liczbą do tej pory wyprodukowanych...
Myślę, że można byłoby wprowadzić coś takiego jak Pokazywanie przy podnoszeniu budynku ile czasu zostało do końca i Ile jest procent podnoszenia...
Czy tylko mi znudził się już widok ciągle tych samych latarni i "monumentów anioła"? Przecież w grze można by zbudować naprawdę zaskakujące i...
W zasadzie kilka przygód wymagałoby poprawek w dropach. Dlaczego te poprawki są potrzebne, bo wystarczy popatrzeć na ceny przygód na wadze. ...
Witam, Od jakiegoś czasu dręczy mnie fakt niemożności zmieniania kolejności produkcji w magazynie prowiantu i w koszarach. Jeśli istnieje...
Pomyślałem, że twórcy gry mogli by jeszcze bardziej urozmaicić wykonywanie przygód poprzez dodanie do lootów manuskryptów, tomów i ksiąg albo...
Witam Chciałbym zaproponować możliwość handlu diamentami przez jeden dzień w miesiącu. Wybór dnia zależał by od Administratorów Gry i był by to...
Witam Sugeruję umieszczenie liczbowej wartości, ilości posiadanych budynków (np. ile posiada się gospodarstw bez żmudnego ich liczenia) w menu...
Co Wy na to żeby wprowadzić dla spacji akcję, powodującą, że ekran gry wyśrodkowuje się na domu władyki? Przydałoby się to w szybszym zarządzaniu...
Co wy na to żeby każdy gracz który gra w The Settlers online Beta od 20 poziomu miał dwie wyspy proszę zgódźcie się. Proszę. ...
Proponuje wprowadzić możliwość sprzedaży przygód u kupca.
Czasem jest potrzeba oderwania się od gry na więcej aniżeli na kilka godzin. Wtedy mogą się przydać znajomi np. w gildii. Czy projektanci gry,...
Jak każdy wie grubasy noszą dzieci czy zakazane, większość to kasuje. Pomysł jest taki by wprowadzić możliwość przerobu niechcianych przygód,...
Co Wy na to, żeby przed wprowadzeniem prawdziwego pvp dodać tryb "Wyścig po skarb" Założenia: 1. gracz A wyzywa gracza B (podobnie jak...
Witam jak dobrze wiecie w Gildiach sa zadanka gildii i zeby bylo wiadomo kto nie zrobil zadania [ jest nieaktywny] moze by dodac jakas Liste zadan...
Większosć graczy ma zapewne problem z zadaniem ochotnik i pierwsze jednostki uderzeniowe. Można by było utworzyć np od 45lvl opcje podboju np wysepki...
Witam, zauważyłem, że przenoszenie niektórych budynków zabiera dużo zasobów, w szczególności tych na wyższym poziomie, gdzie za przesunięcie zabiera...
Bardzo fajny pomysł z możliwością nazywania generałów. Jest tylko jedno ale - nie widać jego nazwy na wyspie czy w przygodzie, konkretnie chodzi o...
Witam;) Pomysł dotyczący dwóch wysp został zamieszczony ostatnio na Forum przez kolegę Danox47 z serwera Złota Góra. Ja go trochę rozwinąłem i...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.