Myślę że podczas jednego z przyszłych event'ów można by dodać jednostkę a'la generał umożliwiającą transportowanie większej liczby jednostek na...
Czemu zadania gildowe mogą robić tylko gildie powyżej 10 członków?
Jak w temacie proponuje wprowadzenie tego typu zakładek filtrujących ułatwiające odnalezienie w momencie wystawiania własnych towarów w kantorze: ...
Chciałbym zaproponować jeden przycisk który ułatwiłby nieco grę: Obecnie np fragmenty map żeby trafiły do magazynu muszą z wiadomości trafić do...
Chodzi mi o małe usprawnienie wyszukiwarki handlu. Teraz jeśli chcemy coś kupić wpisujemy nazwe w polu wyszukiwania i wyskują nam oferty zarówno...
Witam Co sadzicie o poszerzeniu wyspy o dodatkowe tereny, mam na myśli kolejne sektory do zdobycia na których mogły by być rzadkie złoża takie jak...
Witam Dręczy mnie jeden problem mianowicie podczas budowania lub rekrutowania lub jakichkolwiek innych operacji które wyświetlają komunikaty A...
Jak w temacie chcialbym zaproponowac calkowicie inny rodzaj rozgrywki zwiazanej z przygoda/przygodami. Rozgrywka mialaby polegac na tym ze gracz...
Wprawdzie wiem, że pvp już jutro, za tydzień, za miesiąc, w przyszłym kwartale, wiem że rozpatrują parę opcji, ale skoro jeszcze nie rozpatrzyli, to...
Proponuję stworzenie w grze postaci, która "odzyskiwała" by tereny, które są zalane wodami. Chodzi mi głównie o tereny zalewowe znajdujące w centrum...
Wydaje mi się, że budynki mieszczące nowych osadników, jakie można zdobyć na przygodach, powinny być cenniejsze (tzn. pojemniejsze :P) niż...
To nie jest wprawdzie mój pomysł i all credit goes to niejaki morz z Texasu, ale idea jest generalnie następująca: Nowy specjalista, dostępny z...
Proponuje aby każde dowolne wydanie klejnotów było zatwierdzane boxem.. tak jak jest teraz przy np. zakupie 4 slotu do budowania, takie cos nalezy...
Przedstawiam kolejną wersję swojego pomysłu nt. jak wg. mnie mogło, a nawet powinno wyglądać PvP w TSO. To, co przedstawię nie będzie może czymś...
chodzi mi o przycisk w wiadomościach, który za jednym naciśnięciem skasuje wszystkie wiadomości, takie jak info o premiach, (wiadomości oznaczone...
Od razu wyjaśnię, bezpłatny to znaczy że możemy wystawiać towary za darmo, ale sam slot nie byłby za darmo - trzeba by go było kupić za klejnoty. W...
fajnie by to wyglądało na mapkach :)
Jak w tytule. Zdarza się że zapraszający 'zamarudzi' i jesteśmy zablokowani przez udział w przygodzie która się przedłuża. Klikając prostokąt...
Dało by rade zrobić jakaś kolejkę do produkcji tych książeczek {jak to jest w magazynie prowiantu i koszarach } bo robienie po jednej jest strasznie...
Propozycja zainspirowana czesciowo budowaniem Cudow Świata "na czas" w grach z serii Civilization. __ zaczynajac troche od konca: ...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.