Witam Tak jak podane w temacie. Chciałbym zaproponować mój pomysł handlu z graczami z innych serwerów. Nie byłoby możliwości zapraszania do...
Myślę, że tunele bardzo by urozmaiciły grę pod względem estetycznym. Można by tez skracać drogę do magazynu. Proponuję aby tworzenie tunelu...
Hej, Co sądzicie o zwiększeniu maksymalnej ilości kopalni miedzi z 6 na np 8? Przy moim 37 lvlu 6 kopalni na 3 lvlu nie daje już rady więc mogę...
Myślę że dobrym pomysłem było by w handlu między innymi graczami wprowadzenie procentowej wartości wystawionych towarów. Nie wiem dokładnie jak to...
Witam. Fajnie by było gdyby za wykonywanie zadań można było zdobywać częściej premie x3!!!
Moim zdaniem do dodania - umożliwienie przeniesienia ponad 25 jednostek jednorazowo do szkolenia (ustalenie dowolnej ilości w ramach posiadanych...
Hej, Mam pomysł odnośnie usprawnienia motywacji za wykonywanie zadań gildii. Obecnie dostaje się: - 9 monet gildii za osobiste wykonanie...
Czy wzorem ze starszych gier przeglądarkowych, będzie w końcu udostępniona możliwość wyboru świata na którym będzie mogła grać zalogowana osoba, jak...
Jak zauważyliście pewnie ale w introligatorze podczas tworzenia się manuskryptu/tomu/księgi* oprócz zielonego paska jest podany czas do zakończenia i...
To oczywiste, dlaczego BB nie chce wprowadzić kolejki u introligatora. Żeby zmusić graczy do częstszego logowania. Mam w związku z tym do Was...
Oczywiście to moja nazwa robocza:) To nowy budynek ale spełniający identyczną funkcję jak koszary czyli szkoliło by się wojsko. Ale z pewnymi...
Byłoby sympatycznie, gdyby do budynku Gildii można było dobudować Magazyn Gildii. Do takiego magazynu gracze mogliby oddawać nadwyżkę swoich...
Witam, Jak każdy wie zboża zawsze brakuje więc przyszedł mi do głowy pomysł by wprowadzić do gry budynek produkujący zboże z niczego. Więc...
Czy chcecie wiedzieć które pomysły i sugestie trafiły do BB????????? _)Proponuje : 1: STAŁY temat o który dbamy razem, a w nim najfajniejsze 3...
System badań daje nam możliwość ulepszaniu naszych specjalistów. Moim zdaniem system badań nie powinien sie nazywać ,,systemem badań ,, tylko...
Witam, mój pomysł, tak jak zresztą wskazuje tytuł, polega na wprowadzeniu małego podsumowania ilości straconego wojska po zakończeniu przygody,...
Tak sobie pomyślałem, że skoro TSO to gra ekonomiczna (podobno), to być może warto by było rozszerzyć kantor handlowy o rzeczy, jakie pokazałem na...
Witam wszystkich zainteresowanych! Chciałem poruszyć ten temat już wcześniej gdyż nurtuje mnie ta sprawa... Co myślicie o tym żeby Szkółka Wiejska...
Witam. Czy pomysł na to aby budynki drwali i leśników (iglastych i liściastych) miały określone pole działania tak jak to jest w "normalnych"...
Przydał by się opis w menu budowy ile dany budynek się robi ponieważ nim zacznie się budowa danego obiektu to nie wiadomo ile to będzie się...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.