Wiadomo, że w ramach gildii handluje się zupełnie inaczej niż "na mieście", sprzedaje się dużo taniej lub oddaje się za rybę. Myślę, że w kantorze...
Zapewne nie tylko mi przeszkadza to ze wszystkie budynki na wyspie mozna przemieszczac oprucz domu wladyki. Mysle ze wielu graczy ucieszyla by...
Witam, Jak w tytule. Prosta poprawka. Przydałoby się, żeby w tych budynkach wprowadzić numerację pozycji produkowanych. Gdy produkuje się np. 8 x...
Witam, czy istnieje możliwość stworzenia aplikacji na smartfona ?
Ranking serwera kto ile dal balonow :D na koniec eventu.
Usuwanie wysp Mając możliwość usuwania wysp moglibyśmy zacząć od początku mając większe doświadczenie dzięki czemu będziemy mogli zbudować lepsze...
Proponuje kolejke poszukiwan dla geologa mysle ze to by sie spodobalo kazdemu graczowi
Uważam że po prawej stronie menu znajomych gdzie znajdują się trzy zakładki wyboru jakich znajomych chcemy widzieć obecnie czy to jest gildia czy są...
Może by tak wprowadzić możliwiość obracania budynków, zwłaszcza chodzi o budynki prostokątne, dzięki temu rozwiązaniu można lepiej zagospodarować...
moja propozycja jest taka by twórcy gry dodali dodatek tego typu: każdy gracz wchodząc na wyspe innego gracza mógł tam postawić (PO WYCZERPANIU)...
Witam forumowiczów, nie wiem czy zwróciliście uwagęale po ostatniej przewie technicznej w HANDLU jak się wyszukuje to za każdym razem zaznaczany jest...
Może głupie ale co tam Chatka fałszerza -przerabia monety gildii na zwykłe
Co wy na to by dodać do gry nową premie która by na np 12/24h dawała zmniejszenie czasu o połowe budowania budowli? Przykładowo budujemy...
magazyn jest jednym z budynków których nie możemy przestawiać i jak ktoś ulepszy budynek na 4-5lvl to później z żalem go burzy bo chce postawić w...
JA CHCĘ GRAĆ!!! Wiem, że prace muszą być. Cieszę się, że są w nocy. Ale strasznie mnie wkurza jak piszą, że o 8:45 przerwa się ma skończyć, a o...
Denerwuje mnie gdy na mojej nowo wybudowanej ulicy , pozostaje suchy piasek , drzewa tak nie przeszkadzaja , bo widac gdzie prowadzi droga. Wiem ze...
Jak w tytule, zobaczymy jaką mamy grupową intuicję:) I jeszcze jedno - wiem, że to nie do końca właściwy dział, ale nie umiem w innym wstawić...
Konserwacja gry (serwerów) powinna trwać od godziny 1.00 do godziny 5.00 (czas gry upływa). Jeżeli konserwacja trwa dłużej, to czas gry po czterech...
Uważam, że powinna być możliwość w grze transportu wodnego. Wg mnie powinien być szybszy od lądowego. Sugeruję nowy łańcuch produkcyjny: łódki I -...
Uważam, że twórcy powinni dać każdemu nowemu graczowi np po 1000 klejnotów. Fajnie się gra klejnotami, ale gdy się skończą to jest nieciekawie (dla...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.