Z ciekawości zajrzałem do wikipedii. I co? Szmuklerz (http://pl.wikipedia.org/wiki/Szmuklerz) zajmował się pasmanterią. Snycerstwo...
Witam, w Temacie chodzi o to żeby dodać do budynku znacznik który nie będzie wpływal na budynek ale tylko pokazywał gdzie on jest, np. jakiś znacznik...
Witam Mam sugestię, aby uporządkować w grze menu gwiazdy, domyślam się, że każdy na wyższym lvlu ma tam taki śmietnik, że strach zaglądać. Podział...
Jak w temacie. Obecnie opcja jest niewidoczna dla graczy, na dobrą sprawę jeśli gracz nie sprawdzi składni komend poprzez /help może nawet nie...
Witam ;] tak sobie siedzę na haju i rozkminiam setki i w ogole mogliby dac nowego generala... o! ale taki inny cos typu ksiadz :D albo kapucyn czy...
Witam serdecznie forumowiczów chciałem zaproponować kilka rozwiązań dla wszystkich: Event Urodzinowy 1. Dla wszystkich poziomów graczy...
brakuje mi ścieżek gdzie przenoszono towary które są w innych settlersach dodajcie plissssssssssssssssssss.
Moim zdaniem przy takiej masowej produkcji to baloniki automatycznie powinny wchodzić do magazynu a nie że człowiek czas traci na przekładanie
Jak w tytule tematu lub ewentualnie dodanie check'a, który wyłącza budynek po zakończeniu się premii. Sprawa rozbija sie o niejednokrotne,...
Gorąca prośba o prostą modyfikację w grze dotyczącą dróg. Gdy np. pracownik gospodarstwa ma w tej samej odległości 2 pola pszenicy, prośba aby...
Witam, jestem za opcją by wprowadzić historię banów (od kogo, za co i na jaki okres został nałożony).
Wielką bolączką zaawansowanych graczy jest konieczność wielokrotnego klikania przy produkcji wojska w koszarach oraz koszyków w magazynie prowiantu....
Witam, Nie wiem czy było poruszane czy nie, ale z leksza dziwne te reguły panują podczas eventu, a dokładniej możliwość manipulacji ze strony BB...
Przy okazji eventu chciał bym przedstawić problem, który przewija się chyba na wszystkich czatach g1 serwerów jak i gildii, a także na forum. W...
Przydałyby się statystyki produkcji/wydobycia zasobów w czasie. pozwoliłoby to lepiej ustawiać produkcję.
Do tego pomysłu natchnął mnie ten pomysł (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/31346-propozycja-w-zmianie-przyszlych-eventu). Aby każdy...
Dopiero teraz zauważyłem, że w zestawieniu "Ludność" podana ilość wojska jest sumą wojska gotowego (realnie do wykorzystania) i tego które jest w...
Uważam że po prawej stronie menu znajomych gdzie znajdują się trzy zakładki wyboru jakich znajomych chcemy widzieć obecnie czy to jest gildia czy są...
W księdze co jakiś czas rozwija się lista zadań głównych, pobocznych, nawet jak nic się tam nie zmienia. Jest to dość uciążliwe (przynajmniej dla...
Gram w Settlersy już od ponad roku - od początku dziejów serwera Kolonia i zauważyłem, że część budynków znajdujących się już w grze ciągle nie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.