Wiem, że to nie jest to miejsce na forum, w który powinien ten wątek się znaleźć, ale chyba tylko tu można dodać ankietę! (Info: głosy są anonimowe)...
Pomysł nie mój, podpatrzony za granicą, ale sądzę, że wart rozpropagowania. Zamiast mnożników, multiplikatorów, suwaków, pól tekstowych (sporo roboty...
Mam pomysł, aby piece można było opalać także drewnem. Wg mnie gracz powinien sobie wybrać czy chce opalać drewnem czy węglem. Proponuję...
Pomysł podobny w istocie do opactwa. Można by wprowadzić nowy rodzaj budynku: huta - przetwarzałby większe porcje surowców - podobnie jak...
Witam, Proponuję dodać możliwość ustawienia dla specjalisty koloru, np mógłby to być kolor ramki, jaką jest otoczony awatar, albo kolor tej...
Witam Moja propozycja to dodanie opcji odbuduj obok opcji "zburz ten budynek" w studniach i polach gdyz skrociloby to codzienne odbudowywanie...
Witam. Proponuję albo w magazynie prowiantu, albo w postaci jakiegoś przedmiotu wprowadzić możliwość zamieniania niechcianych przygód na inne......
Witam Proponuję wprowadzić mozliwośc anulowania poszukiwań złóż przez geologa - czasem się zdarza iz na jedno złoże np złota wysyła się dwóch...
Witam, uważam że powinna znaleźć się możliwość dodawania do siebie surowców np woda do wody, drewno do drewna. Menu było bardziej przejrzyste i...
Witam Może by tak dodać do opcji ładowanie grafiki z dysku? ponieważ jak uruchamiam grę na tablecie to strasznie długo ładuje grafikę. a gdyby...
Po doświadczeniach ostatniego eventu wpadłem na pomysł, żeby nie robić kombinacji z łączeniem serwerów, a przydzielić zadania każdemu serwerowi inne....
Ostatnio, zwłaszcza w związku z eventem coraz więcej czasu poświęcam na nużące powtarzanie tych samych czynności, co dosyć skutecznie zniechęca, bo...
Fajnie byłoby dodać możliwość zrobienia własnego avatara ze swojego pliku jpg lub innego formatu. Avatar jest wykorzystywany tak że nawet nie...
Na serwerze testowym pojawił się nowy generał - "Major", który może atakować, i transportować aż 270. [/url] (http://fotozrzut.pl/) Dodatkowo...
Witam, est tendencja, że zespoły międzynarodowe mają o wiele niższe wyniki niż zespoły z tego samego kraju. Myślę, że brak komunikacji miedzy nimi...
Każdemu generałowi można nadać imię, tylko zastanawiam się po co? Imion nie widać w menu gwiazdy dopiero po najechaniu kursorem na gienka. Nie widać...
Witam, Jak w tytule. Bardzo prosty zabieg - mianowicie zwiększenie ilości "produktów" w koszarach oraz magazynie prowiantu. Zamiast...
Ciekawe, czy doczekamy się kiedyś eventu z rywalizacją miedzy graczami, a nie między serwerami? Mógłby być najprostszy, np. kto zrobi najwięcej exp....
Witam, moja propozycja wygląda następująco skoro geologów można nauczać księgami umiejętności pozyskiwania surowców to czy generał nie mógłby...
Czy jesteś za tym aby BB na koniec event'u podało końcowe statystyki przekazanych balonów poszczególnych serwerów będących w grupach???
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.