Witam, nie podoba mi się, że w podsumowaniu gospodarki wartości są podawane dla 12 godzin. Wolałbym by było podane per doba. Wiem, wiem, nie są to...
Proponuje wprowadzennie zamiany Monet Gildii na Fasolki Np przelicznik 5:1 - Chyba nie ma co tu wiecej opisywać :)
Generał major to po polsku Generał dywizji (G.major był w Polsce tylko zaraz po I wojnie światowej)od 1922 Generał Dywizji Hiszpania-General de...
Mam pomysł na nowy budynek: stocznia Chodzi o to aby trochę przyspieszyć Generała Guzdrałka Gracz mógłby wybudować stocznię i tworzyć w niej...
Moj pomysl jest prosty. Chcialbym aby w obu budynkach pojawilo sie podsumowanie produkcji. W koszarach aby bylo pokazane bylo ile jednostek...
Witam Moja propozycja jest aby dodać opocję - przydziel premię dla wszystkich AKTYWNYCH bydynków - bardzo czasochłonne i denerwujące jest np co 6...
Proponuję zmianę domyślnej wartości dla suwaka przy koszach i innych premiach. Jak chcemy sprzedać możemy wybrać ile ich ma być, domyślnie po...
czemu nie można handlować osadnikami? geologami można a osadnikami nie można. będzie taka możliwość?
Całe serwery są zapchane gildiami, które służą tylko do pomocy i do wykonywania zadań gildyjnych, a jakby tak rozszerzyć zastosowanie? Pomyślałem,...
W czasie Mistrzostw Europy w piłkę nożną, był ewent w którym robiło się specjalne przygody (mecze), wtedy była możliwość handlu tymi przygodami....
Cześć. Ostatnio chciałem kupić trochę mieczy ze stali a miałem totalny brak surowców i handel nie miał możliwości odbycia się bo miałem za mało sztuk...
Hejka. Super by było gdyby wspomniana wyżej kolejka budowania miała więcej jak tylko trzy sloty. Teraz są trzy i wlecze się budowa w nieskończoność,...
Jak w temacie - mam pomysł na nowy budynek. Będzie nim "wieżowiec". Budowa będzie możliwa od poziomu 30-40, i będzie kosztowała x granitu i/lub y...
Witam, Nurtuje mnie brak opcji wyłączenia animacji tak jak jest to z dźwiękiem. Mam zabudowaną po brzegi wyspę mnóstwo budynków przez co gra nie...
Zainspirowany "pudelkową" modą na podawanie wieku przy opisie osoby, myślę, że na czacie obok nicku gracza powinna znaleźć się informacja o jego...
Rzecz banalna a chyba przydatna. Proponuję żeby "na wadze" gracze z gildii byli wyróżnieni - najlepiej nick innym kolorem. Szczególnie ułatwiłoby...
Witajcie. Mam pomysł godny chyba uwagi, myślę że fajną i przydatną rzeczą byłby wbudowany toolbar w przeglądarkę. Załóżmy że ktoś nie ma za bardzo...
Witam, Wpadłem na pewien pomysł, który mógłby znacznie ulepszyć handel. Otóż obecnie możemy wystawić maksymalnie 4 oferty na sześć godzin. Ciekawym...
Nawet w moim banku (który przeszedł ostatnio rewolucję w zakresie interfejsu) istnieje coś takiego jak "osiągnięcia". A to za x wydanych złociszy, a...
Postuluję zniesienia limitów zakupowych (niczemu nie służą, może jedynie wprowadzeniu sztucznym utrudnieniom): 1. Pływający dom 2. Manufaktura...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.