Pewnie większość spotkała się z sytuacją, że ktoś kupił dropa i nie potwierdził, że coś ubił. Proponuje dodanie do okienka "pokaż szczegóły"...
Mam pomysł który narodził się z problemu. Mam ponad 10 poszukiwaczy skarbu i codziennie jest dla mnie udręką nie dość że klikać wysłanie ponad 10...
Witam. Mam pewien pomysł dotyczący Gry. Gdy włącza się Główne okienko Gildyjne jest tam opis Gildii, no i inne bajery, ale moim zdaniem miło by...
Przyczyna pomysłu : Handel działa na tych samych zasadach co pozostałe czaty, powoduje to, że gracze mogą prowadzić konwersacje w miejscu, gdzie...
Każdy wie jak kłopotliwy i ryzykowny bywa handel dropami. Chciałbym zaproponować aby takie transakcje odbywały się z automatu za pośrednictwem...
Cześć, Fajnie było gdyby w okienku/zakładce gildii pokazywało kto ile zadań wykonał Proste, a było by wiadomo kto się obija i ile zadań zrobił...
Otóz mam pomysl zeby mozna bylo wycinac pnie po drzewach .
Odsalarnia wody morskiej może zostać zbudowana na morzu otaczającym wyspę (nie na jeziorku - tam woda jest słodka). Zainstalowana w budynku...
Witam Przy ostatnim czasie logowan oraz z powodu zblizajacego sie roku szkolnego/akademickiego proponuje wydluzyc czas bez logowania po jakim...
Witam Wpadłam na taki pomysł, aby zadania gildii wskakiwały od razu po tym kiedy poprzednie zostały zrobione. Aktualnie mamy jedno zadanie na...
Podczas ostatnie aktualizacji, została wprowadzona zmiana umożliwiająca zaznaczenie czy chcemy współpracy kogoś z gildii czy nie. Rozwiązanie dobre,...
Chciałbym aby w magazynie prowiantu można było wpływać na kolejkę w ten sam sposób co na kolejkę budowy. Irytuje mnie to że gdy stworzę długą...
Witam, nigdzie nie znalazłem takiego pomysłu a mam pewną propozycję. Chodzi o Kantor Handlowy, myślę że fajnie by było gdyby po najechaniu kursorem...
Mam pytanie... Czy można by dodać aktualizacje która wniosła by możliwość zmiany kolejki zaciągu w koszarach.? Myślę to by pomogło w grze ... a na...
Witam, przyszedł mi do głowy pomysł żeby obecny pasek ze znajomymi, który posiada po obu stronach pustą przestrzeń rozciągnąć aż do krawędzi. Wydaję...
Nie znalazłem nigdzie tematu z tym związanego Pytanie co ma być w sklepie za gwiezdne monety? Ponieważ widać ze niektóre nasze posty są...
Zmiana/zerowanie ilosci wojska moim zdaniem jest dosc niewygodna, przesuwajac suwak trudno wstrzelic sie w ilosc potrzebnych jednostek. Proponuje...
Nazwa nowego generała mało odpowiada polskim realiom. Proponuję zmianę na Hetman.
Mam pomysł na kopiowanie nicku na czacie. Czasami zachodzi potrzeba skierowania wypowiedzi do konkretnego użytkownika, w tym celu należy podać w...
Dziś jadę na krótki detoks od TSO na wieś. W gildii wszyscy śpią, więc rzuciłem sobie kosze, ale pomyślałem, że fajnie by było żeby o tej 15:00 ktoś...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.