Witam ponownie. Co myślicie na temat muru na całej wyspie,taki duży można by go było budować za kamień,albo marmur:}?Albo teraz na hallowwen? za...
Witam, Jak wiecie i widzicie z czasem dochodzi nam coraz więcej generałów, już mamy ich tylu... 3 x Weteran 5 x Zwykły generał 6 x...
Proponuję, a by w ikonce gracza mającego aktywne konto premium, obok zielonej kropki zalogowania, widniała czerwona (albo żólta --kolor do ustalenia)...
Proszę o dodanie możliwości zakupu dodatkowych manufaktur ze sklepu, choćby w ofercie czasowej w liczbie co najmniej 3 sztuk :)
Chciałem zaproponować dodanie liczby porządkowej w koszarach podczas produkcji jednostek. Łatwiej by się liczyło, ile zleciło się do zrobienia...
Może przydało by się dodać kopalnie granitu.
Mogliby by tu zrobić jakiś podział, bo te informacje, że ktoś mi coś zbufował owszem są czasami ważne, ale niepotrzebnie jest to wymieszane z...
Witam serdecznie Koleżanki i Kolegów. Pragnę podzielić cię z Wami moim pomysłem na uatrakcyjnienie gry, a jednocześnie ciekawą (mam nadzieję)...
Witam Proponuje dodac opcje Kolejkowania Zadan w Magazynie prowiantu. Tak samo jak to jest w Koszarach. Pozwolcie nam wybierac co ma byc...
Mam pomysł, aby wprowadzić kolejkę dla buffów do budynków. Czyli mogę wrzucić np. 3 kosze naraz i budynek będzie miał buffa przez 27 godzin.
Czemu by nie przesuwać magazynu skoro inne budynki można. Pod warunkiem ze w danym sektorze posiadamy dwa lub więcej magazynów. Takie rozwiązanie...
Mam wrażenie, że taki temat był więc tylko odświeżam, jakby BB chciało przeczytać forum i zrobić coś pożytecznego. Skoro wprowadzili nam, że można...
Witam, Proponuje dodać nową funkcjonalność do okna wiadomości. Usuń wszystkie maile. Nie ma co dyskutować, możliwe że nie każdy lubi pojedynczo...
Przy zaciąganiu rekrutów, których potrzeba bardzo dużo do wielu przygód, ciężko policzyć ilu zaciągamy. Proponuję dodać numerację obok np. nazwy. ...
50% do dropów z przygód działa na wszystko oprócz, budynków. Proponuje zmianę, gdy ktoś ma aktywne premium i trafi budynek z przygody, niech jego...
Pomysł połączenia gildii wydaje mi się sensowny kiedy ilość graczy często się zmienia. Przy okazji może powstać nazwa 2-członowa . Wiąże się to z...
Przydałby się system wymiany niechcianych przygód na inne surowce lub rozbicie tych przygód na fragmenty mapy.
Zastanawia mnie, dlaczego nie ma mozliwosci kupna fasoli za klejnoty? Mozna kupic praktycznie wszystkie surowce w grze, wiec dlaczego nie ma fasoli?...
W sumie wszystko jest w temacie wątku. Nie raz się zdarzyło wysłać nie tego geologa, albo wysłać na poszukiwanie złoża, których ma się full...
Witam propozycja dotycząca gwiazdy! Otóż to temat jest prosty jeśli posiadam w gwieżdzie premie np. 3x po 3 szt koszy cioci iRMY daje mi to razem 9...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.