Czy jesteś za tym aby geolog w momencie znalezienia podwójnych złóż wydawał inny okrzyk radości niz dotychczas
Kto jest za tym zeby sztandary mozna bylo zbierac w przygodach tak jak garnki? Ale wpadalyby do skrzynki tylko po ukonczeniu przygody. Robi sie z...
Co tydzień dochodzi do walki o zamek. Biją się o niego gildie, które zarejestrują się i wpłacą pewną sumę (czegoś). Walka polegała by na tym, że ...
Pomysł z przedmiotami kolekcjonetskimi to ciekawy bonus w grze, ale zawsze można coś ulepszyć. Moim zdaniem dobrze byłoby wykorzystać nieużywaną...
Moja sugestia jest następująca - zmiana koloru tarczki nad przedmiotami kolekcjonerskimi na mapie!!! Bo nie można za bardzo ich odróżnić od reszty.
Moja propozycja dotyczy kanału chatowego do handlu. Myślę, że powinno się ograniczyć ilość znaków na wiadomość do 100 i zwiększyć czas z 5s do co...
Uważam, że blokowanie handlu nie rozwiąże problemu. Powinna być możliwość na wadze kupienia klejków. To by rozwiązało problem oszustów i dalej by...
Temat poruszany na testowym jednak zgodnie z sugestią BB_Slash powinien znaleźć się na forum live serwera, a Community Manager powinien przekazać...
moi mili, naszla mnie fantazja zeby wprowadzic do naszej smutnej gry nieco rozrywki. pomysl jest taki, ze robie np. CR i wystawiam w kantorze 3x 1...
Przybywa nam nowych cennych surowców - rośnie także produkcja do Gwiazdy surowców podstawowych. Ostatnie nowinki wprowadzając konta premium...
Widać po kolejnych eventach, że BB już brakuje pomysłów co można dać graczom do kupienia za dynie, jaja i prezenty, dzięki czemu co roku mamy te same...
Kiedyś pamiętam był nagrodą za zalogowanie się na testserwer (test obciążeniowy) było to dość dawno ! nie miałem możliwości zalogowania się ......
Proponuję zmianę nazwy "generał major" na "Wiarus". Generał major to nazwa typowo niemiecka, mnie to się kojarzy z rozbioram oraz II wojną śwaitową...
A ja mam pomysł na zupełnie nowy rodzaj buffa. AMBITNY BUDOWNICZY na określony czas podnosi lvl budynku o 1 poziom (nawet na 6, jeśli budynek jest...
W tej chwili przesuwając sobie aktywne przygody skracamy albo wydłużamy kolejkę budowania. W praktyce oznacza to, że nie można zrobić czegoś takiego,...
Przydała by się bardzo opcja tworzenia woni dziczyzny oraz pokarmu dla rybek w większej ilości na przykłada tak jak jest i dodatkowa opcja tworzenia...
Wprowadzane są kolejne etapy systemu badań a koszty wytworzenia i ilości manuskryptów i książek potrzebnych do szkolenia kolejnych jednostek...
Kochane BB. Apeluję o dodanie w grze skryptu, który automatycznie będzie dawał bany na np 2 godziny. Skrypt wobec spamera uaktywniałby się w...
Przegladajac forum Europen English natkanalem sie na taki o to konkurs...
Witam Chcę opisać pomysł na uatrakcyjnienie gry. Niedogodność: Na chwilę obecną o ile istnieje możliwość użycia większości mistrzowskich...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.