Co powiecie na temat filtrowaniu znajomych/członków gildii. Dokładnie chodzi mi o opcje pokazaniu tylko osób zalogowanych to ułatwi nam komunikowanie...
Witam, nie wiem czy był już taki pomysł aby w liście znajomych był filtr pozwalający zobaczyć tylko znajomych online to baaardzo ułatwi grę bo...
a co gdyby wymyślić jeszcze więcej jednostek wojskowych i wybierać jaki się rozwija albo żeby np wybierać rozw3ój w strone arhitektury albo wydobycia...
Magiczna fasola Nasiono magicznej fasoli może znalezdz odkrywca,jednak czas poszukiwania jest bardzo długi a szansa znalezienia niewielka. Z...
Proponuję aby w oknie "W magazynie", które pojawa się w czasie gdy wybrany jest Golem, suwak liczby przedmiotów przeznaczonych na wysłanie na Golema,...
Proponuje udostepnic muzyczke Haloweenowa jako MP3. Swietne na dzwonek w telefonie albo budzik.
Mam taka propozycje żeby w przypadku gdy geolog znajdzie podwójne złoza np żelaza miał zmieniony okrzyk co oznaczało by ze znalazł dwa złoża a nie...
Proponuje dodanie premii do koszar która będzie trwała tylko 6h, osobom które mają czas wejść tylko np. popołudniu pozwoli na rzucenie dwóch premek...
Propozycja magazynu który powinien znaleźć się u kupca: [/URL] (http://imageshack.us/photo/my-images/20/o6qg.jpg/) Magazyn który będzie...
Witam. Fajną rzeczą byłaby możliwość ukrywania budynków za jednym kliknięciem. Poszukiwanie przedmiotów byłoby o wiele łatwiejsze. O ile dobrze...
Po polsku brzmi to tak jakoś 'dostojnie', jakby te kępki ziółek czy strachy na wróble stanowiły jakąś 'kolekcję'. Collect po angielsku znaczy...
witam, ciekawym pomysłem wydaje się być dodanie do zasobów słodyczy w postaci czekolady którą można wyrabiać samemu (dodatkowy budynek), a odkrywce...
Proponuje żeby wprowadzić możliwość pracy budynku jak ma premie, jak się premia skończy automatycznie budynek by się wyłanczał...
Kto jest za tym żeby można bylo przenosić magazyn na mapie?
Co myślicie o nowym generale co mógłby przenosić np. 100 lub 50 jednostek w 5 lub 7.5 minuty, taki akurat do lootów albo jak coś się sknoci w...
Proponuję w Settlersach rewolucję. Pomysł październikowy, wykonanie listopadowe więc nazwa Rewolucja Październikowa. Na czym miałaby polegać? 1. BB...
Witam. Pewnie wielu ludzi irytuje powolny proces wzrostu populacji (1osadnik/15minut), moja propozycja to zwiększenie przyrostu do max 5...
Witam. Chciałbym zaproponować konkurs do zorganizowania przez BB dla całej społeczności TSO (wszystkich języków). Chodzi tu o konkurs na stworzenie...
Jeden temat i dwie powiązane propozycje. Dziś podczas robienia piratów zobaczyłem komunikat: "System: Na wyspie docelowej brak jest dostatecznej...
Co sądzicie o tym aby czas do końca premium był odliczany w godzinach i minutach a nie dnia tak jak jest teraz.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.