Jak uważacie,czy lepiej by się grało w przygodach wieloosobowych, gdyby wprowadzono różne kolory koni lub generałów dla graczy ?? Gdy atakuje na...
Mam pomysł na jakąś zmianę w grze a mianowicie, moglibyście wprowadzić jakieś fajniejsze zadania gildii na przykład zbieranie bardzo dużej ilości...
Tak sobie dzisiaj rozmyślałem i wpadłem na pewien pomysł (choć wątpię czy realny) aby nieco zmodyfikować grę. Otóż jak wiemy gra niejako zatrzymała...
Witam czy była by możliwość dodania do menu opcji pozwalającej usuwać ścięte pnie drzew tak aby była możliwość budowy obiektów:D
Oryginalny wątek: Po co komu saletra? (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/33699-Saletra-po-co-to-komu) Autor: Wraith3_1415...
Dzisiaj tak wpadłem na pomysł aby można było mieć 3 introligatorów ale żeby nie było łatwo to to każdy introligator dla konkretnego typu ksiąg.
Odkrywca Tak sobie myślę i przypominają mi się pierwsze dobre serie gry Settlers, a zwłaszcza moja ulubiona Settlers 3. I tak się zastanawiam czy...
Chciał bym zaproponować dość Ciekawe rozwiązanie. Może być dodatkiem np. do konta premium, lub do kupienia za klejnoty. Drugi dodatkowy slot...
Na wstępie : Temat poruszany na forum kilka razy, jednak poruszę go jeszcze raz. Propozycja dotyczy, wprowadzania do gry Najemników, są to...
Proponuje zwiększyć maksymalną liczbę rekrutacji jednostek w koszarach na raz, czyli zamiast klikać 4 razy po 25 można by było 1 raz 100 jednostek.
Nie śledziłem forów, czy komuś z graczy to przyszło do głowy, ale wpadłem na pomysł, by nieco zmodyfikować funkcjonowanie koszar, otóż; 1. W...
Od 2 lat jest Weteran w evencie wielkanocnym. Chciałbym aby i te nowsi gracze mogli go sobie KUPIC ZA 1320 PISANEK MAKS. Jeśli wy tez chciecie miec...
Wiem, że problem był już poruszany, ale postanowiłem jeszcze raz wspomnieć o nim. Podobny watek jest tutaj:...
Przydałaby się opcja resetowania czasu oczekiwania na zakup strzelb, mikstur i katapult. Na przykład 100 klejnotów w przypadku wsparcia dystansowego...
Jak w temacie proponuję wprowadzić do gry niewyczerpalną kopalnię granitu za 500 klejnotów - na dobicie gry - aby żyło się nam wszystkim lepiej.
Witam proponuje wprowadzic mozliwosc szybszego rzucania koszy. rzucamy je codziennie po setki i tysiace i jest to troche monotonne ;). Proponuje...
Od dłuższego czasu zastanawiam się czy nie można zmienić zasad zadania dla gildii. Teraz wygląda to tak jak dodatkowe dzienne zadanie. Ukończ...
Najlepiej jak by były bitwy lepiej zrobione a nie że wyślesz generała i nie możesz sterować bitwą. Ja bym zrobił tak że tyle ile masz jednostek tyle...
Mialbym sugestie dotyczaca kantoru handlowego w dziale sprzedaz, czy nie mozna by usprawnic na bardziej dokladne przesowanie ilosciowego zakresu...
Czy tak trudno jest wprowadzić opcję przenoszenia magazynów? W czym jest problem? Jak wyburzymy magazyn i postawimy go obok, to wszystko jest ok, a...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.