Jak w temacie, co byśmy chcieli w grze abyśmy przestali narzekać. Prawda widzę nowości, ale takie, które nie zatrzymują mnie w grze. Mam wrażenie,...
Wprowadzajac nowe budynki i łańcuchy w grze nie brane są pod uwagę osoby które osiagneły maksymalny level , a co za tym idzie na co nam są punkty...
Witam, mam w księdze zadań codziennie nowe zadanie oczekujące, na drugi dzień zadanie się zmienia, ale nie pojawiają się nowe zadania dzienne. O co...
Moim zdaniem 6 złóż miedzi na mapie to trochę mało. Rozumiem, kopalnie można rozbudować, ale tak czy siak, osiągnie się pewną produkcję i koniec....
Witam! Może w końcu byście stworzyli aplikację na androida która łączyłaby się z serwerami, bo żadna z przeglądarek na smartphone i tabletach nie...
Witam. Po postawieniu tego skaldu zreszta z wielkim problem znalazlem na niego miejsce,zauwazylem ze nie da sie go przestawiac jak...
Jeśli przeszkadza Wam nowy, zbugowany system poczty, niech się wpisuje, może do czasu opracowania sprawnego (czytaj - bezbugowego) systemu, przywrócą...
Ja się tak zapytam: kto mi odda moje 2 godziny stracone za patrzenie się w ekran ( o ile konserwa się skończy). Dziś se zaplanowałem robienie krawca...
Witam co Wy na to aby kazdy serwer ktory nie otrzymal tego budnku,dostakl go jakby nie patrzec wszyscy uczestniczylismy w systemie beta i...
Tak jak w temacie.Co wy na to żeby usunąć przgodę z "Kupca"?.Chodzi mi o opcję kupna przygody tylko i wyłącznie za mapy.Za klejnoty niech zostanie. ...
Mam pomysł żeby stworzyć bank wymiany klejnotów.Chodzi o to że wybiera się ilość klejnotów np 10 i wymienia się na monety albo inny towar:)
Pomysł zaczerpnięty z forum serwera testowego, (czytałem o nim ale nie moge znalesc juz na forum testowym) ale skoro piszą tam ze Polskie serwery to...
Zaproponuje proste rozwiązanie, dla niektórych graczy bardzo dobre sposób na przerzucenie surowców do gwiazdy. Proponuje dodanie możliwości...
Taki mały pomysł, budynki takie jak anielska brama, wieża wiedźmy, po jakimś tam drogim ulepszeniu mogłyby produkować z wolnych osadników co np. 1...
Czy jest taka możliwość żeby zrobić dodatkowy kanał dla reklam gildii ? Gildie reklamujące się na globalu często są narażone na krytykę jak też...
Chyba najwyższy czas ożywić zasób jakim jest saletra, obecnie każdy modli się byle w łupie z przygody czy też z poszukiwań nie dostać saletry, bo...
W większości gier MMO, mamy ranking graczy. Dzięki czemu wiadomo kto jest w top, dochodzi nam rywalizacja. Uważam że w tej grze również...
Czy nie dało by się dodać funkcjonalności polegającej na łączeniu tych samych przedmiotów w menu gwiazdy? Na przykład przy pomocy "drag and drop"?...
witam proponuję na stronie gildii w rubryce AKTYWNE zamiast tak lub nie wprowadzić oznaczenia w różnych kolorach : - zielony aktywne konto -...
Ja bym chciał wprowadzenia konkursu nie międzynarodowego ,ale wewnątrz serwerowego,miedzy gildiami rywalizacja, nawet w zbieraniu balonów czy inna...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.