Mam pomysł, aby można było zwyczajnie handlować klejnotami. Gracze, którzy chcieliby się wzbogacić kupowaliby je (BB by zarabiało) a Ci, którzy chcą...
Witam, Co sądzicie o nowej premii "fajerwerki" produkowanej z saletry czy też prochu. Ponieważ różnorodność i dostępność różnych premii jest i tak...
Witam. Jako, że wielu osobom brakuje miejsca na generałów, pomyślałam, że ciekawym pomysłem są Mini wyspy dla Generałów. Chodzi mi dokładniej o...
Wprawdzie pojawiło się sporo nowych bufów i ogólnych i wyspecjalizowanych, mimo to mam kolejną propozycję. Buf podwójny o czasie trwania 14 godzin....
Czy produkowanie w domu władyki nie mogłoby być ustawiane podobnie jak w koszarach czy w magazynie prowiantu na sztuki, a nie pojedynczo?
hmm.. robic ankiete w ktorej z góry wiadomo jaki będzie wynik :) ale co tam. nowe budynki nie powinny mieć opcji handlu w prezencie. przynajmniej...
Jak wiemy do gry prawdopodobnie zostanie wprowadzony nowy budynek - Ulepszony silos. Pomysł moim zdaniem dobry ponieważ pozwoli niektórym graczom...
Podczas podnoszenia poziomu budynków mam jedynie procentową wartość zaawansowania - brakuje mi czasowej. Np. po kliknięciu w szczegóły powinna...
Pisze w tym dziale bo to mój pomysł , oddajcie w jakiś sposób las dla gracza MANOLO :)
Kiedy można się spodziewać zniesienia limitu 25 jednostek w Koszarach? Przy Bajkowych przygodach czesto muszę przeklikać 1000-2000 jednostek (40-80...
Witam mam taki dosyć fajny pomysł, skoro od jakiś 6 miesięcy loguje się co dziennie fajną opcją by było żeby z tygodnia na tydzień zwiększały się...
Kiedyś było wspomniane o planach stworzenia systemu badań dla generałów a następnie całej gospodarki (jak kto woli produkcji). W zamian za to...
Apeluję do twórców o zwiększenie ilości pływających rezydencji, które można będzie kupić na targowisku gildii za monety gildyjne. Zwiększcie ich...
1. Opcji na stronie głównej w stylu "pozostań zalogowany" która domyślnie ze względów bezpieczeństwa może być odznaczona. 2. Aby podczas logowania...
Chciałbym żeby do gry wprowadzono takie budynki jak -Warsztat stratega ( planował by strategie i maksymalne straty żołnierzy ) -Warsztat muzyka...
Jak sami wiecie że dziś na świecie te ww. przygody są warte tyle co "nic". Jest kilka pomysłów jak zrobić z nich pożytek ! : a) Kupiec : Możliwość...
Jaki jest sens dawania zadan, w ktorych nagroda sa punkty doswiadczenia dla graczy z 50lvl?
Tytuł już powinien wyjaśnić o co mi chodzi :o niestety szukałem (może niezbyt wytrwale) podobnego wątku i nie znalazłem. Czemu nie zrobić w...
chciałem zapytać co to jest kórlik ? błąd w tłumaczeniu ? Proszę poprawić !
:confused:witam postanowilem po raz kolejny poruszyc ten temat , kierowany jest do BB_Xaara i calego BB_development jednoczesnie gracze moga...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.