Ogólna koncepcja W skrócie pomysł zakłada dodanie nowych budynków w postaci portu ze statkami, które funkcjonowały by jako pływający generałowie...
Witam mam taki pomysł by przy tej kolekcji była możliwość produkcji kilku kolekcji np 3-5 lub 10 max było by to np dłuzej a nizeli normalnie 5 minut...
Od 1,5 roku siedze na tej Emeryturze czyli 50-ty lvl i juz mi sie nudzi! Czemu nie moga dac wyzszych leveli? Wiem zaraz ktos napisze bo mamy SC! Ale...
Witam Jako że z okazji Nowego Roku robi się podsumowania (a mamy już luty) A BB nie kwapi się aby takie posumowanie zrobić postanowiłam ich...
z Okazji że dziś troche nam popsuliście plany itd proponuje byście zrekompensowali sie zrobieniem "Happy Hours" :) Wy zarobicie a i my troche...
Jak w temacie:) Moją propozycją jest, aby szybsze wytwarzanie było związane z większą ilością surowców potrzebnych do wytworzenia poszczególnych...
Mam propozycję co do zakładki "handel" na czacie. Jako że często przypomina ona bazar, a użytkownicy przekrzykują się jak przekupki na straganach,...
To mogła by być taka poszerzona wersja odkrywcy. Z portu można by było wysyłać statki z odkrywcami, którzy w zależności od czasu rejsu przywozili by...
Proponuję wprowadzić możliwość posortowania listy znajomych/gildii/wszyscy tak, aby na początku owej listy znajdowały się osoby zalogowane, a nie jak...
A może by tak zrobić 6lvl budynków i 55lvl graczy?? Ale ulepszenia budynków za Tytan i deski/bale egzotyczne. Wówczas wzrosłaby ranga tych surowców,...
Witam Pomysł mam taki żeby jednym z zadań gildii było podbicie wyspy wspólnymi siłami przez cała gildie... - dodatkowy slot przygody tylko i...
Mam pomysł, aby wprowadzić specjalną premię, która to skracałaby czas budowy. Można by ją jakoś wydropić, albo kupić u kupca. Oto kilka...
Witam, z nudów chciałem wam przedstawić pomysł na nowy budynek, może w końcu BB podejmie jakieś nowe kierunki bo jak wiecie tylko takiego budynku...
Witam. Nie od dziś wiadomo, że kolejne konserwy przynoszą więcej szkody niż pożytku (w tym miejscu powinno zadać sobie pytanie od czego jest kurcze ...
Witam tak sobie dzisiaj myslalem myslalem i wymyslilem,co Wy na to aby na wodzie ktora pochlania 90% dostepnej mapy pojawil si ewielki wypasiony...
znam propozycję dotyczącą "absencji" w gildiach ta propozycja pociąga za sobą nowe przyciski, dodatkowy algorytm chcieliśmy mieć wgląd na...
Witam , wpadłam na pomysł aby premie podświetlały się różnymi kolorami - a nie tylko żółtym - byłoby to ułatwieniem ponieważ czasami zdarzało mi się...
BB już niedługo uraczy nas epickimi kombinatami, mi tymczasem wcześniej przyszedł do głowy taki patent: możliwość ulepszenia standardowego budynku ...
Idąc za przykładem niemieckich serwerów ,które wspierają w tym roku akcję charytatywną "RED NOSE DAY" można by zorganizować podobny w swoim założeniu...
Witam Proponuje pogrupować Dodatki, tak żeby je trochę uporządkować: (mam cichą nadzieję, że nie powielam starego tematu, ale nic nie znalazłem)
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.