Witam. Podrzucam pomysł z UK. Może i u nas spotka to się z entuzjazmem i nam BB zafunduje takie udogodnienie ;)
Mam propozycję żeby powiększyć więcej slotów dla przygód nie np 1 swoja i 1 loot tylko np. 2 swoje i 3 looty lub więcej... bo teraz to jest trochę...
Bardzo proszę o Wasze opinie oraz głosowanie w ankiecie. Mam nadzieję, że grafika odzwierciedla wystarczająco to co miałoby być przekazane w tekście...
Witam.... moim zdaniem ciekawą opcją, która by mogła byc dodana do gry to możliwośc ataku włości innego gracza w celu jej przejęcia i powiększenia...
Witam Wszystkich, Mam propozycje aby dodać system informowania o wiadomościach na kanale gildiowym dla osób przebywających na innych kanałach np....
Witam otóż ostatnimi czasy w grze można zaobserwować coraz więcej oszustów,co jest bardzo przykre i smutne. Jak takowy działa: Czeka aż ktoś...
Tak jak w temacie mam propozycję aby zmienić adres gry z thesettlersonline.pl na tsotesting.pl Myślę, że nowy adres lepiej by odzwierciedlał...
dodanie możliwości handlu pływającymi domkami? jak sądzicie.
A ja chciałbym wiedzieć dlaczego z przygód praktycznie przestał wpadać granit ? Nie oszukujmy się - kiedyś granit wpadał co którąś przygodę, dzisiaj...
Wprowadzenie modyfikacji pokazującej kto zrobił zad. gildyjne a kto nie było strzałem w dziesiątkę, ale proponuje troszkę to zmodyfikować. Obecnie...
Po kolejnych błędach wprowadzanych podczas konserw proponuję, żeby BB już nie testował na nas nowych wersji. Nie ważne czy to będą niemieckie,...
W grze brakuje tak ważnej rzeczy jak notatnik. Bardzo byłby pomocny prosty notatnik choćby z limitem znaków do tysiąca. Korzystamy niejednokrotnie z...
Witam, Mam geologa z umiejętnością znajdowania dwóch złóż marmuru w jednym poszukiwaniu. Obecnie, gdy zostanie znalezione takie złoże, to jest...
Proponuje wprawadzic "Pokoj Gier" aby umilic czas oczekiwania na zakonczenie przygody czy stawianie nowych budynkow lub aby zatrzymac gracza przy...
Koleś z gildii mi podpadł. Załączyłem Wiktora Podstępnego, koleś się zadeklarował, ale ja postanowiłem że zaproszenia na dropa polecą następnego...
Na pasku pod gwiazdą mamy 3 opcje Wszystkie Znajomi Gildia i jest miejsce na jeszcze jedną opcję, może by tak "Aktywni" ? czyli znajomi online?
Czekam, czekam i doczekać się nie mogę, pomyślałem więc, że może podrzucę jakiś pomysł.
Moja sugestia jest następująca. Aby tarcza nad przedmiotami kolekcjonerskimi na mapie była innego koloru niż budynki. Właśnie teraz jak prowadzicie...
MYŚLE I PODEJRZEWAM ZE KAŻDY SIE ZE MNĄ ZGODZI IŻ POWINIEN BYĆ ZWIĘKSZONY LIMIT PRODUKCJI LUDNOSCI W KOSZARACH BO 25 TO STANOWCZO ZA MALO PRZY TYM...
Hello. Czy możecie poprawić problemy z drogami ? Skoro decyduje się na budowę drogi chce ja tam mieć. A są takie miejsca na mapie, że ścieżki...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.